Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Maandag 14 April 2014

Sportkleding en ondergoed, onze top 5 sportondergoed

Craft sportkleding houd je lekker droog en fris tijdens het sporten.

In deze korte blogpost een overzicht van onze top 5 sportkleding: welk sportondergoed doet het het beste bij het sporten en voert het zweet goed af?

Er zijn tal van mogelijkheden als het aan komt op technisch sportondergoed waarbij het ene thermoshirt een stuk beter ademt dan het andere. Om je een klein beetje op weg te helpen in de wondere wereld van de sportkleding (en dan met name het sportondergoed) geven we je hierbij onze top 5 sport ondergoed.

Bij Thermowear staan al jaren een aantal merken bovenaan de lijst waarvan Odlo, Craft en Nike de boventoon voeren. Onze top 5 bestaat uit sportkleding die veel wordt gewaardeerd door onze klanten, maar ook door onszelf getest is.

Sportkleding en sportondergoed top 5

5: Op de vijfde plaats staat de Icebreaker Tech T uit de Ultra Light serie. Een super lichtgewicht herenshirt van 100% merino wol dat zich zeer goed aanpast aan je lichaam.

4: De vierde plaats wordt ingenomen door het Craft Stay Cool sportshirt met mesh. Lichtgewicht, sneldrogend, voorzien van mesh, dus maximale ventilatie en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

3: De derde plek is voor het Nike Pro Combat Compressie sportshirt. Fijne pasvorm, lekker lang rugpand (blijft goed in de broek zitten) en de stof is lekker zacht. Misschien iets te warm voor de heetste zomers, maar toch geschikt om vier seizoenen in te sporten.

2: De Odlo Cubic Light boxershort neemt de tweee plek in omdat het materiaal zeer snel droog is en de boxershort ook als hij nat is van het zweet, goed zijn werk blijft doen. De kubus structuur van dit heren sportondergoed houdt je lichaam droog en voert zweet snel af. Zeer prettig voor lange wandelingen of sporten in de fitness.

1: En op de eerste plaats vinden wij de Odlo Evolution X-Light sportkleding. Dit strakke sport ondergoed heeft over het hele bovenlichaam een zeer goede pasvorm omdat hij strak aansluit. Zweet krijgt niet eens een káns om zich op te hopen en wordt direct afgevoerd. Het sneldrogende materiaal van dit sportondergoed houdt je lichaam droog en op de juiste temperatuur. De Odlo Evolution X-Light sportkleding draagt niet alleen bij het indoor sporten heel plezierig, ook bij het fietsen doet dit zweetshirt van Odlo perfect zijn werk. Een winnaar wat Thermowear bereft!

We hebben gekozen om hier alleen even de heren sportkleding te benoemen, maar uiteraard kun je ook terecht voor de dameskleding van dezelfde varianten.

Vragen over sportkleding en ondergoed? Stel ze hier of stuur ons een mailtje, we helpen je graag verder!

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »