Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Maandag 3 Juli 2017

Sokken voor het wandelen: Woolpower Skilled!

Wandelsokken zijn er in verschillende soorten en mogelijk zijn er zelfs meer merken die wandelsokken verkopen dan dat er überhaupt verschillende typen wandelsokken zijn. Want ja, een sok is toch een sok?

Niet iedere wandelsok is goed voor elk type wandeling die je gaat maken. Los van het terrein en de type wandelschoenen (A, B/C, etc.) die je draagt, is ook de temperatuur waarin je gaat wandelen van groot belang om rekening mee te houden.

Bij Thermowear adviseren we de Skilled wandelsokken van Woolpower. Deze merino wandelsokken zijn van een uitstekende kwaliteit en super sterk. De thermosokken van Woolpower bevatten een hoog percentage merinowol (minstens 60% ). Nog een mooi voordeel is dat je ALLE Woolpower sokken kan wassen op 60°C.

Deze Skilled Woolpower sokken combineren verschillende weeftechnieken en materiaaldiktes met als resultaat een technische wandelsok met een strakke fitting, een zeer goede ventilatie en vochtafvoer.

De Skilled Woolpower linersokken: deze sokken draag je als het wanneer je wat minder nood hebt aan isolatie. Deze strakke, dunne wandelsok zit als een tweede huid rond je voet.

De Skilled Woolpower 400 sokken: Bij koudere temperaturen, lange wandelingen of wandelingen op een ruwer terrein zijn dit de wandelsokken die hiervoor het best zijn.

Wil je meer informatie of heb je nog vragen dan kun je ons natuurlijk altijd even een berichtje sturen.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »