Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Dinsdag 26 September 2023

REVIEW: Odlo Active Warm ECO voordeelset voor mannen en vrouwen

De Active Warm ECO serie is een blijvertje, een echt icoon!

De best verkochte baselayer!

Al jaren is de Active Warm serie van Odlo één van de populairste artikelen uit onze shop. Vorig jaar werd de reeks volledig vernieuwd en verbeterd op vlak van technologie en duurzaamheid. De Odlo Active warm thermokleding is één van de meest veelzijdige reeksen thermokleding. De baselayers uit de Active Warme ECO serie zijn zeer breed inzetbaar zodat je met deze thermische onderkleding echt heel veel kanten uit kan. Je kan dit thermisch ondergoed van Odlo dragen tijdens alle activiteiten met lage tot medium intensiteit waarbij je wel wat extra warmte kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan wandelen of fietsen. Deze reeks wordt ook veel gedragen door personen die werken in koude omstandigheden zoals op de bouw, beveiligingspersoneel of het werken in een koelcel. Op wintersport kan je deze reeks ook dragen onder je skikleding. Ook voor toeschouwers van sportwedstrijden en evenementen daarnaast is deze kleding perfect om thuis te dragen als huispak, dankzij de snit en kleuren zie je niet dat het ondergoed is. Door het dragen van deze thermokleding kan je zelfs je thermostaat een paar graden laten zakken en dan ga je extra voordeel doen. Je kan deze set echt intensief gebruiken en de platte naden en snit zorgen ervoor dat je deze thermo onderkleding perfect kan combineren met een tweede laag en eventueel een derde laag. Met deze voordeelset zeg je vaarwel tegen de koude.

Waaruit bestaat deze voordeelset?

Deze thermokleding voordeelset van Odlo bestaat uit een Active warm Eco thermoshirt met lange mouwen en een Active Warm Eco Thermobroek. Het is gemaakt van 100% gerecycleerde materialen en heeft een superzachte opgeborstelde binnenzijde die zorgt voor extra isolatie. Odlo ontwikkelde voor deze Eco-serie de ZeroScent-technologie. Dit is de ecologische opvolger van het vroegere Odlo-Effect. ZeroScent is ecologisch en langer effectief dan zijn voorganger. Deze technologie voorkomt op een biologische en effectieve manier dat je ondergoed gaat stinken.

Odlo Active Warm ECO voordeelset - heren

Odlo Active Warm ECO voordeelset - dames

Doe Euro's voordeel met deze voordeelset van Odlo!

Odlo Active warm Eco voordeelset voor mannenOdlo Active Warm Eco voordeelset voor vrouwen

 

Al jaren verdelen wij bij Thermowear de thermokleding van Odlo! Als premium verdeler van de baselayers van Odlo kunnen we deze voordeelset aanbieden (waarbij je echt een mooi aantal euro's voordeel doet). moest je het thermoshirt met lange mouwen en de broek apart kopen dan ben je al snel 15 Euro meer kwijt!

Heb ik die thermobroek wel nodig?

JA! Vergis je niet! Je lichaamstemperatuur op peil houden is een totaalplaatje! Je kan het vergelijken met het isoleren van een woning. Isoleer je de muren wel maar het dak niet, zal je wel iets merken maar er gaat toch een groot deel van je inspanning verloren. Bij thermokleding werkt het ongeveer hetzelfde. De thermokleding kan je zien als de isolatie van je lichaamstemperatuur. Hoe groter de bedekte huidoppervlakte hoe meer effect je zal ondervinden. Zeker als het weer guurder en kouder wordt. De nieuwste generatie wandel en skibroeken zijn water en winddichte hardshells. Zo'n shell voelt zeer onaangenaam en koud op de huid en biedt totaal geen isolatie. Daarom is het noodzakelijk dat je een thermobroek draagt onder deze hardshells .

Combineer er op los

Wil je jezelf volledig beschermen tegen de koude? In de Odlo Active Warm Eco reeks heb je ook een aantal handige accessoires waarmee je je outfit kan vervolledigen. Veel gebruikt is de Odlo Active Warm Eco Nekwarmer. Door het gebruik van deze nekwarmer van Odlo voorkom je dat koude wind via je nek toch op je huid geraakt. Ook aan lekker warme liner handschoenen is gedacht, de Odlo Active Warm Eco Liner handschoenen. Deze handschoenen kan je dragen als enkele handschoen in mild tot koud maar droog weer. Waar ze eigenlijk voor gemaakt zijn is dat je ze draagt onder je waterdichte handschoen. De Odlo liner zal het zweet van je handen plukken, doorvoeren naar de buitenlaag en zo blijven je handen lekker warm.

 

 

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »