Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Zaterdag 9 Mei 2015

Review Nike Sportondergoed

Nike sportondergoed heren - lees de review in Thermowear Magazine.
Nike sportondergoed Pro Combat Compression

Het fijne aan het Nike Pro Combat Compression heren sportshirt is dat het al zo lang in de collectie van Nike zit. En dat is fijn want zo weet je precies wat je in huis haalt. Het heren thermoshirt van Nike is inmiddels aanbeland bij versie 2 en dat geeft aan dat ze bij Nike niet stil zitten met de doorontwikkeling van de sportkleding en thermokleding. Gelukkig maar, want er is altijd wel wat te verbeteren.

Het Nike shirt heeft een fijne, strakke pasvorm die niet knelt. De stof is dermate elastisch dat iedere plooi, hobbel of oneffenheid feilloos omsloten word door de stof. En dat hoort ook zo, want op elk gedeelte van je lichaam kan zweet komen te staan dat je graag snel afgevoerd wil hebben.

Nike close-up van sportkleding.De stof van het Nike sportondergoed voelt lekker glad aan, wat het dus perfect maakt om ergens onder te dragen, zonder dat je na drie kwartier met opgekropte kleding zit op plaatsen waar je het niet wil hebben. De thermokleding blijft dan ook lekker op zijn plek (mede dankzij het feit dat de thermoshirts lekker lang zijn). Het is geen enkel probleem om alles uit de kast te halen en waanzinnige trainingen af te werken, de onderkleding blijft goed op zijn plek zitten.

Zoals je van een merk als Nike mag verwachten is ook dit thermoshirt voorzien van sneldrogende materialen en technieken om je je lichaam zo snel mogelijk droog te laten worden tijdens het sporten. Op sommige gedeelten van het thermoshirt zitten mesh-zones zodat er bijzonder goed geventileerd kan worden. Een goede ventilatie draagt bij aan de tijd die nodig is om je lichaam droger en frisser te houden.

Het Nike sportondergoed kan gedragen worden bij intensieve trainingen en workouts in alle seizoenen. Het maakt niet zo veel uit of het nou koud is of heel warm, je kan gemakkelijk je andere kleding hier op aanpassen. Als je er maar voor zorgt dat het Nike sportondergoed direct op de huid zit, dan kan het zijn werk als beste doen.

Nike sportondergoed kun je bestellen in onze winkel: Nike sportondergoed. Wil je meer informatie over de Nike sportkleding dan kun je hieronder een reactie achter laten of ons natuurlijk even bellen of mailen.

Update februari 2017: Thermowear verkoopt geen Nike sportkleding meer. U kunt een keuze maken uit Craft of Asics sportkleding.

 

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »