Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Maandag 3 Juni 2013

Review Craft lichtgewicht singlet met mesh

Een singlet, of hemd zoals velen van onze klanten hem noemen, van extreem lichtgewicht materiaal en ook nog voorzien van gaatjes. Wat moet je daar nou mee?

Een Craft zweethemd voor maximale zweet afvoer.

Afgelopen week heb ik weer eens mijn Craft Stay Cool singlet uit de kast getrokken. Dat is een hemd van zeer licht materiaal die bestaat uit een hele dunne laag stof, die voorzien is van gaatjes van ongeveer 2-3 milimeter. Door de gaatjes heen loopt weer een soortvan mesh-structuur en zo krijgt het geheel toch de vorm van een kledingstuk.

Bijna naadloos hemd.

Het hemd bestaat uit twee panelen die met een platte naad is vastgezet. Deze loopt van onder de oksels over de rug naa bedenen toe. Daar is over nagedacht, want zo zou de naad eventueel niet tegen je armen aan kunnen komen als je wandelt of hardloopt. (Niet dat je alleen in dit shirt gaat hardlopen gezien de mesh structuur, maar toch.) De onderzijde heeft een kleine zoom, evenals de mouw-uiteinden en hals.

Prettig draagcomfort.

Het singlet van Craft draagt erg prettig, zeker in combinatie met sportkleding die gemaakt is om zweet door te geven naar buiten toe. Doordat het hemd direct op de huid wordt gedragen is het in staat om zweet snel van je lichaam af te plukken. Omdat het materiaal zelf bijna geen vocht vast kan houden wordt het vanzelf doorgegeven naar de volgende kledinglaag die het vervolgens absorbeert en laat verdampen in de buitenlucht.

Ideaal als ondershirt.

Het fijne van het mesh materiaal is dat het niet warm is, ook niet als je het hemd onder een hardloopshirt aan hebt bijvoorbeeld. Het is een extra hulpmiddel om het zweet van je lichaam te trekken en wordt dus niet zo zeer gebruikt om het warm te krijgen.

Maximale ventilatie en super snel droog.

Het Craft Stay Cool Mesh Superlicht Sleeveless shirt is door het goed ventilerende karakter erg geschikt om te dragen als basislaag wanneer je sport in een warme omgeving. Dat houdt in dat je het shirt ook in de winter kan gebruiken in de sportschool bijvoorbeeld! Vooral loopband-renners en liefhebbers van roeiapparaten zullen veel baat hebben bij dit singlet.

Voordelen van het Craft singlet:
- zeer ventilerend
- erg snel droog
- houdt nagenoeg geen vocht vast
- goed te combineren met andere sportkleding
- het hele jaar door te dragen

Nadelen:
- er zit er maar één in het doosje. Het is zo'n fijn shirt dat een beetje sporter er minstens twee in huis moet hebben. ;-)

Het Craft singlet voor heren vind je hier.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »