Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Dinsdag 12 Februari 2013

RAB wint Op Pad Outdoor Award

Bijzonder T-shirt van Rab wint twee Op Pad Outdoor Awards
De baselayer Rab Meco 120 Tee heeft op zondag 10 februari 2013 op de Fiets- en wandelvakantiebeurs in de Amsterdamse RAI de Op Pad Outdoor LEZERSAWARD in de wacht gesleept. De lezersjury, bestaande uit zes jonge en actieve abonnees van het toonaangevende buitensportblad, oordeelde als volgt:

‘dit shirt biedt dezelfde voordelen als die van andere merino-shirts (geen geuropbouw, lekker warm, natuurlijk materiaal, hoog draagcomfort, geschikt voor meerdere activiteiten) en weet tegelijkertijd de zwakke punten (100% merino slijt snel en houdt lang vocht vast) te verbeteren. Rab biedt die voordelen bovendien aan zonder de aanschafprijs van zo’n shirt te verhogen.’

Het shirt heeft bovendien een bronzen Award gewonnen binnen de categorie kleding van de Op Pad Outdoor Awards 2013, die een paar dagen later werden uitgereikt op een speciaal daarvoor georganiseerd evenement in Beesd. Hier luidde het (professionele) jury-oordeel over de MeCo Tee:

‘een innovatieve baselayer door de toevoeging van Cocona waardoor Merino sneller droogt. Ook duurzaam geproduceerd.’

Het T-shirt maakt onderdeel uit van een hele collectie MeCo baselayers voor zowel mannen als vrouwen, met daarin modellen van verschillende dikte en kleuren en met naar keuze lange of korte mouwen. Het shirt wordt het best op de blote huid gedragen en kan uitstekend dienst doen als eerste laag in een kledingsysteem, maar laat zich ook prima stand alone dragen. De snelle droogtijd maakt het shirt bij uitstek geschikt voor veeleisende stop-go-activiteiten.

MeCo?! Rab?! Waar gaat het over?

MeCo is de afkorting van Merino met Cocona, een exclusief product van Rab dat wel de voordelen van merino ondergoed biedt, maar niet de nadelen. Zo kun je MeCo dagen achtereen actief dragen zonder dat het gaat stinken en voelt het zeer prettig op de blote huid. De actieve koolstof Cocona vreet nog meer geur en zorgt samen met de toevoeging van 35% polyester voor een spectaculaire verkorting van de droogtijd, terwijl de lange polyestervezel het mogelijk maakt om zeer dunne breisels te maken die toch duurzaam zijn.
Zodoende is MeCo120 veel sterker dan 100% merino, stinkt het nog minder, droogt het veel sneller en draagt het net zo comfortabel.

Het ondergoed van RAB is verkrijgbaar bij THERMOWEAR.nl.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »