Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Zondag 26 Juli 2020

Ondershirt Heren - de beste ondershirts voor mannen

Een ondershirt Heren is niet alleen prettig om te dragen als je wil voorkomen dat de andere kleding die je draagt lekker zit, het zorgt er ook voor dat je huid droger blijft omdat transpiratievocht snel van je huid wordt weggevoerd. Maar welke ondershirts voor mannen zijn er verkrijgbaar Thermowear geeft je een aantal voorbeelden met uitleg.

De fijnste ondershirts zijn van merino wol gemaakt

Icebreaker heren ondershirt.Hoewel smaken verschillen en ook de meningen verdeeld zijn over of een merino wol ondershirt wel de beste keus is om te dragen onder je andere kleding zoals een blouse, trui of hoodie, weten wij natuurlijk langer dat merino wol echt een van de betere keuzes is als het gaat om het fijnste ondershirt.

Merino wol kun je dragen onder je gewone kleding, of combineren met kleding die je draagt tijdens een meer-lagen systeem als je lekker outdoor op pad gaat. De super zachte en fijne stof van het diervriendelijk geproduceerde wol draagt heel fijn op de huid omdat het zich goed aanpast aan jouw lichaamsklimaat. Is het te warm, dan laat het warmte los. Is het te koud, dan houdt het warmte vast.

Doordat merino wol een natuurlijk product is, bezit het van nature al een bescherming tegen de groei van bacteriën. Doordat de groei van bacteriën geremd wordt krijg je fijne ondershirt geen kans om geurtjes vast te houden en zal het nooit gaat stinken.

Merino wol heeft een sneldrogend karakter, al droogt het niet zo snel als een technisch ondershirt van Odlo of Craft bijvoorbeeld. Toch adviseren wij om te kiezen voor een merino wol ondershirt bij dagelijks gebruik of lange wandelingen. Je zult verstelt staan van het comfort dat zo’n shirt je geeft.

Geen fan van merino wol? Dan is dit ondershirt heren de beste keus.

Niet iedereen wil merino wol dragen, en dat kan zijn omdat e allergisch voor wol bent bijvoorbeeld. In dat geval kun je beter kiezen voor een T-shirt of singlet van Odlo, Löffler of Craft. Deze ondershirt heren zijn gemaakt voor zweetafvoer en in mindere mate voor isolatie. Ze richten zich vooral op het drooghouden van je lichaam en houden iets minder rekening met hoe warm of koud je het hebt.

Löffler ondershirt voor heren.De fijnste technische ondershirts zijn geschikt om te dragen onder je sportkleding, of onder je dagelijkse kleding. Ze kunnen met alle materialen en stoffen gecombineerd worden en werken dan ook perfect samen om je huid zo droog mogelijk te houden zodat je de hele dag lekker fris kunt blijven bewegen.

Tussen de merken onderling zit al te veel verschil als het om pasvorm gaat. Ook de zweetafvoer hebben ze allemaal goed voor elkaar, dus dat ontloopt elkaar niet zo. Als we dan toch een voorzetje mogen geven: de Löffler Trantex Light ondershirts zijn echt geweldig, net als de Odlo Light Performance T-shirts.

Wil je meer weten over het beste ondershirt heren, laat een reactie achter of neem contact op met onze specialisten; zij kunnen je het beste advies geven over de beste ondershirt heren voor jou.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »