Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Woensdag 7 Augustus 2013

Ondergoed heren, een overzicht herenondergoed

Komende winter hebben we weer een mooie collectie ondergoed voor heren beschikbaar, waarvan het merk Odlo de boventoon voert, samen met de merken Icebreaker merino en Mons Royale.

Ondergoed heren zocht u?

Nou, dan zit u bij THERMOWEAR.nl goed! Het enorme aanbod ondergoed voor heren is geschikt om te dragen tijdens iedere vorm van sport of inspanning het hele jaar door. Het herenondergoed voert zweet snel af en houdt uw lichaam op temperatuur.

Odlo ondergoed heren.De thermokleding van Odlo is zeer geschikt om ook overdag lekker te dragen wanneer u behoefte heeft aan extra warmte. Een mooi voorbeeld hiervan is het Odlo Evolution Warm thermoshirt voor heren. Deze heeft een geborstelde binnenzijde waardoor hij extra zacht aanvoelt. De lichaamswarmte wordt goed vastgehouden waardoor u beter op temperatuur blijft als het buiten koud is.


Liever thermo ondergoed van wol?


Als u deze winter wat nieuws wil proberen dan is het ondergoed voor heren van Icebreaker merino een fraai startpunt. De thermokleding is van 100% zacht merino wol gemaakt en gaat niet kriebelen of stinken. Icebreaker merino heeft als voordeel dat deze zeer goed samenwerkt met het lichaamsklimaat, waardoor het verwarmt als het koud is en verkoelt als het warm is. Ideaal ondergoed voor heren dus!


Een alternatief voor de Icebreaker thermokleding is het herenondergoed van Mons Royale. Oók gemaakt van 100% zacht merino wol, maar wel net even in een vrolijker tintje. Deze pittige en vrolijke herenshirts staan iedereen goed en dragen ook nog eens super zacht. Mons Royale ondergoed voor heren is net als de Icebreaker en de Odlo merk kleding geschikt om te dragen tijdens de wintersport of gewoon lekker zo wanneer je in en om het huis bezig bent.

Wil je meer merk kleding en ondergoed voor heren zien, dan kun je in deze categorie beginnen. Klik hier. Begin met het filteren aan de linker zijde en in een mum van tijd heeft u het herenondergoed gevonden dat u zocht!

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »