Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Dinsdag 29 Maart 2016

Odlo Sports Underwear

Odlo sports underwear is geschikt voor iedere vorm van sport in de buitenlucht of sportschool.

Op zoek naar Odlo Sports Underwear? Dan zit je bij Thermowear goed! Als officiële leverancier van Odlo Sports Underwear bieden wij een breed assortiment underwear aan van Odlo.

Odlo is een van oorsprong Noors sportkleding merk, maar zit tegenwoordig in Zwitserland. Het is opgericht in 1946 de Noor Odd Roar Lofterod senior. In 1986 verhuisde Odlo naar Zwitserland waar het ging werken aan leveringen aan andere landen. Sindsdien is Odlo Sports Underwear niet meer weg te denken het straat beeld van hardlopers , fietsers en schaatsers.

Odlo Sports Underwear levert een breed assortiment sportkleding voor hardlopen, fietsen en schaatsen en is vooral bekend om de thermokleding die zij fabriceren. Thermowear levert de thermokleding van Odlo Sports Underwear via de webshop, waar men een keus kan maken tussen dames thermokleding of heren thermo ondergoed.

Odlo Sports Underwear, de verschillende lijnen thermokleding.

Odlo heeft een aantal verschillende soorten thermokleding-lijnen op de markt gebracht die elk zeer specifiek te noemen zijn met betrekking tot de toepassingen pasvorm. Zo is er Odlo X-Light voor de zomermaanden of momenten dat er extreem veel gezweet word. Daarnaast hebben ze een Light, een Warm en X-Warm kledinglijn. De meest verkochte Odlo kleding in de zomer zijn de Odlo Evolution X-Light zweethemden en in de wintermaanden als het koud is kom je vooral de Odlo Evolution Warm thermokleding tegen.

Alle thermokleding en sportkleding van Oldo Sports Underwear zijn technisch van aard en richten zich op isolatie en ventilatie van het lichaam en dragen bij aan een prettiger comfort voor de sporter.

Wil je meer informatie over Odlo Sport Underwear dan kun je terecht op de website van Odlo zelf, of meer informatie lezen via de wiki-pagina over Odlo.

Odlo Sports Underwear bij Thermowear vind je hier op deze pagina.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »