Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Woensdag 8 April 2015

Odlo sportkleding en ondergoed

Odlo sportkleding en Odlo thermo ondergoed kun je bestellen in de winkel van Thermowear. Laat je inspireren door het ruime aanbod!

Ben jij op zoek naar goed zittende thermokleding en eersteklas sportondergoed? Dan vindt je in de collectie Odlo kleding in de online shop van Thermowear unieke mode waarmee je al je outdoor-activiteiten nog aangenamer maakt. Thermowear is dé specialist als het gaat om sportmode en thermo ondergoed voor dames, heren en kinderen. In ons ruime assortiment vindt je onder meer het beste dat de topdesigners van een toonaangevend merk als Odlo hebben ontwikkeld voor enthousiaste outdoor liefhebbers die een sterke mix tussen kwaliteit en modieuze looks op de juiste waarde weten te schatten. Comfort, styling en duurzaamheid zijn dan ook absoluut in evenwicht in de hele collectie van Odlo en je zult zien dat ook jij hier kunt slagen voor thermokleding en sportondergoed dat past bij jouw sportieve instelling en je voorkeur voor efficiënt comfort!

Odlo sportkleding; comfortabel onder alle omstandigheden!

Odlo kleding is sportmode op z'n best. Het van oorsprong Noorse merk werd al in 1946 door Odd Roar senior opgericht die zelf een groot liefhebber van diverse outdoor sporten was. Met zijn eigen merk wilde hij op het gebied van kwaliteit en comfort iets toevoegen binnen de outdoor modebranche. Met 69 jaar ervaring is Odlo vandaag de dag uitgegroeid tot een topper binnen het segment. Zowel voor het zomer- als voor het winterseizoen heeft dit merk alles in huis om jou te kunnen voorzien van kleding waarin het onder alle omstandigheden goed bewegen is. De thermokleding van Odlo is uniek en onder andere veel schaatsers, skiërs, hardlopers, fietsers en ervaren wandelaars willen niets anders meer dan de jassen, shirts, tights, trainingsbroeken en het sportondergoed van dit bijzondere merk. Wanneer je de sportieve ondermode van Odlo draagt, dan zal het je al snel opvallen hoe goed je lichaamswarmte geïsoleerd wordt terwijl de goed ademende werking van de gebruikte materialen veelvuldig zweten optimaal beperkt. Zo blijft je lichaam droog en ben je langer in staat om plezierig verder te sporten!

Heerlijk bewegen met doeltreffend thermisch ondergoed!

Als sportkleding en thermo ondergoed specialist beveelt Thermowear jou de kleding en ondermode van Odlo van harte aan. Binnen krachtige ontwerpen is gebruik gemaakt van de beste moderne materiaalsoorten die jou in staat stellen om langdurig veel comfort te ervaren tijdens verschillende outdoor bezigheden. In het assortiment sportondergoed van Odlo vindt je functionele ondermode als sporthemden, T-shirts en diverse shorts en pants die, zonder te knellen, goed om je huid sluiten. Voor dames is er ook nog eens een gevarieerd aanbod singlets en ondergoed die voldoen aan alle kritische wensen en eisen die moderne vrouwen stellen aan hun sportieve ondermode. Met de thermokleding en het thermo ondergoed van Odlo ben je in weer en wind goed gekleed en voel je wat het betekend om fashionable sportmode met uitstekende technische specificaties te dragen!

Het hele jaar door goed beschermd met Odlo kleding!

Met de thermokleding van Odlo kun je het hele jaar door goed beschermd de buitenlucht trotseren. Zo zijn er ook speciale op het voorjaar en de zomer gerichte collecties sportief ondergoed verkrijgbaar waarbij extra de nadruk ligt op een goede vochtafvoer. Voor de koudere maanden van het jaar is er extra warm thermisch ondergoed verkrijgbaar dat onmisbaar is voor fanatieke wintersporters. Je kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor sportondergoed met een dubbele isolatielaag op kwetsbare plaatsen als de bovenbenen, schouders, nieren en billen. Je houdt met deze serie perfect warmte vast terwijl de soepele stoffen en andere moderne materialen voor een maximale bewegingsvrijheid blijven zorgen.

Tijdens uiteenlopende weersomstandigheden ben je met de thermokleding van Odlo op alles voorbereid en kun je veel fysieke inspanning aan in regen, sneeuw, kou, wind of juist bij zeer warme zomerse temperaturen. De gespecialiseerde designers van Odlo kleding staan garant voor maximale prestaties in de buitenlucht met eigentijds vormgegeven mode die zich thuis voelt in ieder seizoen. Maak vandaag nog kennis met de aantrekkelijke collecties van Odlo, die Thermowear speciaal voor diehard outdoor fanaten zoals jij met veel plezier in de online etalage heeft uitgestald!

Wil je alles van Odlo zien? Bekijk hier onze Odlo sportkleding en thermokleding.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »