Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Vrijdag 22 Mei 2020

Odlo ondershirt tegen zweet

Update 2021

Een Odlo ondershirt kun je onder je gewone kleding dragen, of onder je sportkleding. Er zijn verschillende ondershirts van Odlo verkrijgbaar zodat je het beste shirt kan kiezen dat past bij de andere kleding die je draagt.

Een Odlo ondershirt onder je gewone kleding dragen

Zoek je een Odlo ondershirt om je overdag droog te houden, of om te voorkomen dat zweet in je andere kleding zichtbaar wordt? Dan kun je deze onderkleding van Odlo nemen. Het dunne Active F-Dry ondergoed is geschikt om het hele jaar door onder je overhemd, blouse, polo, trui of T-shirt te dragen.

De onderkleding zit sluitend op je huid. Afhankelijk van hoe je maat valt zit de kleding wat strakker of losser, maar beide varianten kunnen gewoon gedragen worden zonder dat de werking van het materiaal verloren gaat.

Hoe werkt het Active F-Dry ondergoed van Odlo?

Het ondergoed van Odlo is gemaakt van onder andere polypropyleen. Dit materiaal kan geen water (zweet) vasthouden en zal het transpiratievocht dus naar de buitenlaag wegduwen. Hierdoor blijft je huid langer droog aanvoelen. Het zweet dat eenmaal aan de buitenkant van de kleding terecht komt zal snel verdampen. 

Het materiaal waarvan het ondergoed gemaakt is is sneldrogend, heeft een heel hoog ademend vermogen en biedt tevens UV-protectie. Je kan de T-shirts en hemden dan ook gewoon als enkele laag dragen als het weer dat toe laat.

Wil je meer ventilatie en een nog betere afvoer van zweet, dan is de Odlo Performance X-Light precies wat je zoekt.

Een Odlo onderhirt dragen onder je sportkleding

Doe je meer dan een beetje wandelen, bankhangen of een dagje op de fiets lekker toeren dan is ook hiervoor een perfecte oplossing. Odlo heeft niet stil gezeten en ook voor sporters ondergoed gemaakt dat aansluit bij hun wensen. Zo is er de ultra dunne X-Light Performance onderkleding verkrijgbaar.

Dit ondergoed heeft als basis de Active F-Dry technologie, maar gaat een stap verder door onder andere gebruik te maken van dunnere stof dat (gedeeltelijk) voorzien is van een soort ribbel-structuur. Het elastische materiaal sluit heel erg goed aan en omdat het zo dun is, voel je het haast niet zitten.

Deze ondershirts van Odlo kun je met recht sportondergoed noemen, want het heeft de beste ventilatie en zweetafvoer dat je maar kan wensen. Dit Odlo ondershirt is bij uitstek zeer geschikt om te dragen als je gaat sporten in de warmte en je zweet snel wil afvoeren. Super snel drogend materiaal met een hele fijne pasvorm!

Tip van Thermowear

Heb je nou overdag echt heel veel last van zweten dan kun je ook de ondershirts van Odlo gewoon onder je gewone kleding dragen. Vooral in de zomermaanden is dat een fijne oplossing, want je voelt je gewoon heel wat frisser dan wanneer je overhemd zo op je huid plakt.

En voor de vrouwen onder ons die in de overgang zitten en last hebben van hitte aanvallen; ook dan is het dragen van dit ondergoed van Odlo een goede keus. De warmte kan snel ontsnappen en je voelt je naderhand niet meteen zo enorm vies en benauwd.

Wil je meer weten over welke ondershirts en hemden van Odlo je kan dragen onder welke omstandigheden, stuur ons dan een berichtje of laat hieronder een reactie achter. We geven je graag advies!

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »