Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Maandag 17 Maart 2014

Nieuw bij thermokleding.nl: thermo ondergoed voor het voorjaar

Nieuw bij thermokleding.nl: thermo ondergoed voor het voorjaar, zomer sportkleding en sportondergoed. Om het u gemakkelijk te maken geven we een voorzetje door een selectie thermisch ondergoed aan te bieden dat gebruikt kan worden bij temperaturen tussen de 5 en 15 graden.

Omdat wij niet voor niets de specialist zijn op het gebied van thermokleding, presenteren we u een overzicht van thermokleding dat gedragen kan worden bij temperaturen tussen de 5 en 15 graden Celcius.

Ieder lichaam is anders en daar kun je de kleding ook prima op aanpassen. Niet iedereen zweet op hetzelfde moment en niet iedereen heeft het koud op hetzelfde moment. Daarom is het dragen van goed therm oondergoed dat precies past bij uw situatie ook erg belangrijk. Immers: te veel of te warme kleding en u blaast zichzelf op en te weinig kleding geeft weer kans op onderkoeling of misschien wel blessures door stijfheid.

Over het algemeen is het sporten in temperaturen tussen de 5 en 15 graden prima te doen met een thermoshirt met lange mouwen dat niet dik is. Wilt u wel een dik shirt, neem dan een thermo sportshirt met korte mouwen.

Bedenk wat u wilt doen en pas hierop de kleding aan. Zo kan uw lichaam zich beter aanpassen wanneer u aan het sporten bent in het voorjaar.

Sportondergoed voor het voorjaar vindt u hier.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »