Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Maandag 16 September 2013

Merino wol thermo ondergoed van Icebreaker voor het najaar

Merinowol is uitstekend geschikt om als ondergoed te dragen, vooral nu het weer wat frisser gaat worden buiten. Voor de eerste frisse maanden is de Icebreaker Bodyfit 200 zeer geschikt.

Voor de frisse maanden in het najaar is het merinowollen thermo ondergoed van Icebreaker een uitstekende keuze.

De collectie van Icebreaker is opgebouwd uit een aantal verschillende lijnen met verschillende weefseldiktes. De Bodyfit 200 lijn heeft een dikte van 200gram merinowol per vierkante meter en is een uitstekende dikte voor gebruik in het najaar.

De 200 serie is zeer veelzijdig inzetbaar, van dagelijks gebruik (op kantoor, in huis en tuin) tot skivakantie en bijna alles daar tussen in. Wandelen, golfen, hiken, motorrijden, Nordic Walking etc.

Alleen voor activiteiten waarbij zeer veel gezweet wordt is het materiaal iets minder geschikt.

Natuurlijk materiaal
De gebruikte merinowol uit Nieuw-Zeeland is 100% natuurlijk en heeft een groot aantal voordelen t.o.v. synthetische materialen. Het materiaal is zacht, jeukt niet, heeft een uitstekend ademend vermogen, past zich aan aan de omgevingstemperatuur én het materiaal gaat niet stinken. Je kunt een Icebreaker 200 shirt makkelijk 3 dagen achter elkaar aan, zonder dat het shirt zelf gaat stinken.

Draag de Icebreaker Bodyfit 200 thermokleding direct op uw huid, met daar overheen uw normale kleding en u bent klaar voor het najaar!

Een overzicht van alle soorten Icebreaker thermokleding vind je op onze website.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »