Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Maandag 1 September 2014

Koning Winter, laat je zien!

De meteorologische herfst is alweer begonnen. En dat is niet alleen zo in de boeken, ook buiten is al te merken dat de zomer over zijn hoogtepunt heen is. En nu vrijwel iedereen van vakantie terug is en weer aan het werk is geslagen, kunnen we ons alvast verheugen op de volgende vakantie: wintersport! Lekker skiën (of snowboarden) op de pistes, wandelingen door de sneeuw, en natuurlijk genieten van warme dranken bij het haardvuur. Kortom: een fijne tijd hebben.

Wij hebben ook niet stilgezeten en hebben in voorbereiding op het winterseizoen verschillende nieuwe merken in onze collectie opgenomen. Stuk voor stuk goede merken, met kwalitatief hoogwaardige producten en bovendien beschikbaar in fijne kleurtjes! Zo kunnen wij sinds kort thermokleding van niemand minder dan Kari Traa leveren. Deze Noorse topskiester kan uit de eerste hand vertellen welke eigenschappen sportkleding moet bezitten om er goed in te kunnen presteren. Deze kleding van 100% merinowol is elastisch en isolerend, zodat je er soepel in kan bewegen zonder het koud te krijgen. En dat alles in leuke kleuren en printjes, zodat je ook op de piste je eigen stijl kan showen.

Maar ook de mannen zijn we niet vergeten! Sinds kort kan je bij ons ook Falke Athletic sportswear bestellen. Falke kenmerkt zich door een 3D-gebreide stof, waardoor zweet snel wordt afgevoerd en verdampt. Zo blijf je zelfs op de meest intensieve hellingen droog. De licht opgeborstelde binnenzijde zorgt ervoor dat deze kleding een klein warm luchtlaagje op je lichaam laat staan, zodat het goed isoleert. Bovendien helpt deze thermokleding tegen nare geurtjes. Wel zo prettig!

Er is dit seizoen dus ontzettend veel keus, of je nu graag een vrolijk gekleurde outfit wil dragen, of liever in stijlvol zwart verschijnt. Hoe dan ook, met het dragen van de juiste kleding krijgt jouw wintersport een positieve boost! En als je nog geen idee hebt wat voor jou de beste outfit is, hou dan thermowear.nl in de gaten. De komende tijd zullen we onze favoriete producten en combinaties met je delen. Inspiratie genoeg dus!

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »