Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Maandag 16 Maart 2015

Kari Traa sportkleding met kleur!

Kari Traa sportkleding: super gave kleuren en heel erg functioneel. Precies wat je zoekt!
Kari Traa sportkleding: super gave kleuren en heel erg functioneel. Precies wat je zoekt!
Het voorjaar komt eraan, zonnetje begint te schijnen, je wilt even lekker een rondje hardlopen (of andere sport), kijkt in je kast en ziet alleen maar zwarte of witte thermoshirtjes liggen. Waar is de variatie, waar is de kleur waar ik nu zin in heb? Herkenbaar? Let op, hier is Kari Traa met een nieuwe lijn thermoshirts voor vrouwen in frisse zomerse kleuren!

Voor deze mooie dag trek ik het groene Kari Traa Butterfly tank top (klik hier) uit de verpakking, tijd voor iets nieuws. De singlet past perfect, sluit goed strak aan en geen enkele beperking bij bewegen. Het is een graadje of 12 buiten met een klein zonnetje, dus ik trek er nog maar wel even een dun hardloopshirt overheen aan.

Het mooie van het gebruikte polyamide materiaal is dat het enorm elastisch is en heel prettig aanvoelt op de huid, best wel lekker zacht eigenlijk. En grappig detail, het motief op het shirt (vlinders) is zichtbaar doordat daar een andere breiwijze gebruikt is. Op die plekken is de stof iets dunner en meer open, dus extra ventilatie en nog sneller vochtafvoer!

Tijdens het hardlopen blijft de tanktop perfect op z'n plek zitten en de felgroene kleur zou goed opvallen in het verkeer (als ik er geen shirt overheen aan had). Zweetafvoer is prima, geen natte plekken en dus geen koude rillingen. Daarnaast biedt het materiaal ook een klein beetje isolatie waardoor deze Kari Traa Butterfly serie dus bijna het hele jaar rond gebruikt kan worden. In echte koude wintermaanden zou ik wel iets warmers aantrekken.

Aan de binnenzijde van de onderste zoom is rondom een dun anti slip randje aangebracht, om te voorkomen dat de tanktop omhoog kruipt tijdens het sporten. Bij een normaal rondje hardlopen heb je misschien niet zo snel last van een omhoogkruipend shirt, maar zodra je wat rompoefeningen gaat doen of een aantal squads wilt uitvoeren dan willen sommige shirts wel eens wat 'blootgeven'. Bij dit Kari Traa shirt heb je daar dus geen last van, blijft keurig op z'n plek.

Wat valt er verder op aan Kari Traa sportkleding? Felle kleuren, leuke motiefjes, shirts hebben een fijne lengte en goede pasvorm. Ook nog negatieve punten? Op echt warme zomerdagen is deze top te warm voor mij voor het hardlopen, maar ik kan 'm dan wel goed gebruiken bij minder intensieve bezigheden zoals wandelen, fietsen of op de motor.

Bekijk het hele assortiment van Kari Traa sportkleding in onze shop!

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »