Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Maandag 7 April 2014

Kari Traa Butterfly Tee - Dames sportondergoed voor alle seizoenen

Kari Traa thermo ondergoed, een Noors merk (vernoemd naar de gelijknamige oprichtster; kampioen Freestyle skiën) met alléén dameskleding én een zeer uitgebreide lijn dames sportondergoed. Afgelopen week heb ik een test shirt ontvangen en natuurlijk direct getest.

Kari Traa, een Noors merk (vernoemd naar de gelijknamige oprichtster; kampioen Freestyle skiën Kari Traa) met alléén dameskleding én een zeer uitgebreide lijn dames sportondergoed. Afgelopen week heb ik een test shirt ontvangen en natuurlijk direct getest.

Het sport thermo shirt zit verpakt in een leuk rood tasje, voorzien van alle product informatie. Wat me bij het uitvouwen van het shirt direct opvalt is de siliconen rand aan de onderzijde (binnenkant) van het shirt. Eindelijk! Eindelijk een thermoshirt wat niet opkruipt tijdens het sporten! Hulde!

Meteen het damesshirt maar aan een zware beproeving onderworpen, een pittig rondje hardlopen met een graadje of 12 op de buitenthermometer. Moet goed te doen zijn als ik aan de stof voel.

Kari Traa is een blijvertje

Als ik het sportshirt aan heb voel ik dat dit een blijvertje is. De stof voelt heel comfortabel en zacht aan, sluit goed aan op de huid en de halslijn is ook perfect. Niet te hoog en niet te laag, precies goed. En geen naden, dus geen irritaties.

Tijdens het hardlopen doet het thermoshirt perfect z'n werk. Geeft enige isolatie waar nodig, voert het zweet snel af (geen natte rug!), blijft goed op z'n plek zitten en ziet er ook nog eens leuk uit. Wat wil een sportvrouw nog meer?

Kari Traa thermo ondergoed

Dit Butterfly II shirt is een perfect shirt voor hoge inspanningen bij voor- en najaarstemperaturen. Combineer deze met een windjack/vest en je kunt een groot deel van de tussenseizoenen aan.

De kleding van Kari Traa is vanaf eind augustus 2014 bij Thermowear verkrijgbaar in onze winkel thermokleding.nl in verschillende frisse kleuren en diverse uitvoeringen met o.a. merinowol. Wil je op de hoogte blijven van Kari Traa bij Thermowear.nl? Stuur ons even een e-mail, dan ontvang je van ons bericht zodra de collectie binnen is.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »