Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Woensdag 27 Maart 2013

Is het al lente?

Net als veel anderen om mij heen verheug ik me ontzettend op de lente. Ik sta te popelen om lekker buiten aan het werk te gaan of om eens lekker een flink stuk te fietsen, zónder dat je direct wegwaait met een ijskoude windkracht 7.

Alhoewel wij thermokleding en sokken verkopen bij THERMOWEAR zitten we in het voorjaar en de zomer natuurlijk niet stil! Komende zomer gaan we weer uitgebreid baselayers testen zodat we de website van nieuwe en betere informatie kunnen voorzien.

Ook voor het voorjaar hebben we een aantal unieke items die de moeite waard zijn om eens van dichtbij te bekijken. Denk maar eens aan het geheel nieuwe Odlo thermo ondergoed Evolution Light GreenTec. Geweldig mooi spul en ideaal voor het voorjaar en een frisse zomer. Met de introductie van het GreenTec verhaal zie je wel duidelijk de de grote A-merken niet stil zitten en steeds weer met iets beters, of een verbetering van iets bestaands op de proppen komen.

Het mooie van het voorjaar is ook dat je thermokleding kan dragen die je normaal onder een dikke trui of fleece draagt. Je draagt het direct op de huid en er overheen alleen een dunne softshell bijvoorbeeld. Zo verleng je de tijd dat je de kleding kan gebruiken, want het is zonde om het bij +5 al weer in de kast te hangen.

Maar goed, het is nog even afwachten op de warme zon zodat we weer lekker buiten kunnen spelen. Op mijn lijstje voor de komende weken staat het testen van het nieuwe Columbia Omni-Freeze-Ice op het programma. Dit ondergoed verkoelt het lichaam tijdens het gebruik met 3 tot 5 graden! En dat is serieus veel als je echt aan het vlammen bent. Ik ben benieuwd hoe het aanvoelt en of ik het lekker kan combineren met mijn andere kleding. Er zal vast nog wel een blog over verschijnen.

Hoe dan ook; ik ga vast mijn racefiets uit het vet halen, want het kan nu écht niet lang meer duren!

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »