Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Dinsdag 3 Mei 2016

Icebreaker Merino Shirt

Icebreaker merino wol ondergoed is er in vele soorten en maten en ze staan er vooral om bekend dat ze super fijne onderkleding maken van 100% merino wol uit Nieuw Zeeland. Ook met wol kun je alle kanten op en je kan het ook prima verkeerd doen, maar Icebreaker weet exact wat ze wel en niet kunnen met het ondergoed waar wol in verwerkt zit.

Icebreaker merino shirt voor de zomer.

In de zomermaanden ben je natuurlijk niet op zoek naar een dik thermoshirt van merino wol, maar nu zoek je juist een heerlijke dunnen baselayer die je gewoon als ondrgoed draagt tijdens dagelijks gebruik of lange wandelingen. Of misschien wel als shirtje voor tijdens je vakantie. Met de Icebreaker merino Ultra Light series is dat geen enkel probleem. De Icebreaker Bodyfit 150 serie is bij uitstek geschitk om te dragen als je gewoon een natuurlijk shirt wilt dragen dat onder alle omstandigheden lekker comfortabel draagt.

De Icebreaker Bodyfit ondergoed van merino wol is vervaardigd van 150 gram merino wol per vierkante meter en dat maakt de stof lekker licht en goed ademend. Ideaal voor de zomer dus. Ook is de kleding goed te combineren met andere kledinglagen zoals een blouse, een fleece of iets dat daar op lijkt. Zo creëer je een heel fijn drie-lagen-systeem met dit Icebreaker Merino Shirt waar je alle kanten mee op kan.

Icebreaker merino shirt voor de winter.

In de winter is het belangrijk dat je je lichaam zo goed mogelijk beschermt tegen de kou en dan is een merino wol thermoshirt van Icebreaker heerlijk om te dragen. Ook als je niet op de piste staat draagt het super fijn en dat heeft vooral te maken met de natuurlijk ademende eigenschappen van het merino wol thermo ondergoed.

Het voelt super zacht aan op de huid en gaat niet kriebelen zoals de wollen trui die Oma vroeger breide. Merino wol adment heel goed en past zich graag aan je lichaam aan. Zo kan het je lichaam warm houden als het koud is en geeft het je verkoeling als het je te warm wordt. Merino wol is bij uitstek geschikt om temeratuurregulatie toe te passen in het 3-lagen systeem.

Het Icebreaker merino shirt voor de wintersport is verkrijgbaar in verschillende versies. Zo zijn er thermoshirts met kol en rits en kkun je natuurlijk kiezen voor het reguliere model, het thermoshirt met lange mouwen.

Zo zie je maar dat je met Icebreaker merino wol ondergoed alle kanten op kan. Zowel in de zomer als in de wintermaanden ben je met een goed Icebreaker merino shirt helemaal klaar voor wat komen gaat!

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »