Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Vrijdag 10 April 2015

Icebreaker merino ondergoed

Icebreaker merino ondergoed is afkomstig van het merino schaap. Dit is de fijnste wolsoort die gebruikt wordt voor Icebreaker ondergoed.

Wanneer je leuke comfortabele wandelkleding aangetrokken hebt, dan is het zonde als je daaronder slecht zittend ondergoed draagt. Juist plezierig dragende onderkleding is het belangrijkste deel van een aangenaam aanvoelende outfit waarin je je de hele dag goed kunt bewegen. Perfecte pasvormen, een kloppende maatvoering en het gebruik van warme, goed ademende materialen zijn de voorwaarden voor ondermode waar je op alle fronten plezier van hebt. In de online shop van Thermowear vindt je eersteklas outdoor mode zoals bijvoorbeeld geschikte wandelkleding en vooral ook veel kwalitatief goed en modern ogend ondergoed. Zo vindt je in ons assortiment een aantrekkelijke collectie onderkleding van het topmerk Icebreaker. Dit gespecialiseerde allround outdoor label werd in 1994 in Nieuw-Zeeland opgericht door Jeremy Moon. Deze jonge entrepreneur ontdekte de buitengewone kwaliteiten van merino wol en besloot om dit fantastische en uitermate comfortabele basismateriaal als speerpunt in de collecties van zijn eigen outdoor label toe te passen. Zo gezegd, zo gedaan, en de lancering van Icebreaker was een feit. Tegenwoordig is het merk, met effectieve eigentijdse ondermode en een uitgebreid aanbod thermokleding, voor echte liefhebbers niet meer weg te denken uit hun garderobe!

Icebreaker, onderkleding van topkwaliteit!

Als je onder bijvoorbeeld je favoriete wandelkleding ondergoed van Icebreaker draagt, dan zul je al snel ervaren waarom de keuze voor merino wol het merk zo populair maakt. De wol staat voor urenlang draagplezier doordat deze niet kriebelt, zacht is en nooit stinkt. De diverse modellen onderkleding van Icebreaker zijn ontworpen door de beste designers uit het vakgebied die met hippe designs aantonen ook nog eens echte trendwatchers met veel verstand van mode te zijn! Tel daarbij de uitstekende ademende werking op en je hebt hét recept in handen voor onvergelijkbaar goede onderkleding. Dus pak je wandelkleding uit de kast en maak een aangename mix met ondergoed dat gemaakt is vanuit de filosofie dat kwaliteit en comfort hand in hand moeten gaan! Sportievelingen die er in weer en wind in goede wandelkleding graag op uit trekken in de frisse buitenlucht en de vrije natuur, kunnen je vertellen dat de merino wol, zoals deze is toegepast in de onderkleding van Icebreaker, een welkome bijdrage levert aan gezonde en prettige manier van intensief bewegen!

Merino wol, in alle omstandigheden goed ondergoed!

Dankzij de kenmerkende eigenschappen is merino wol een goede keuze als materiaal voor onderkleding die onder alle omstandigheden comfortabel moet kunnen dragen. Het merino schaap, dat van oorsprong uit Spanje afkomstig is, is, mede dankzij de kwaliteit van zijn wol, wereldwijd het meest voorkomende schapenras. Bijkomend voordeel voor wol-producenten is dat bij merino schapen de wolproductie zeer hoog is doordat er per vierkante centimeter tot wel 10x meer haartjes groeien dan bij andere schapenrassen. Merino wol heeft een zeer fijne structuur die het materiaal zeer geschikt maakt voor diverse toepassingen in onder meer de mode-industrie. Voor het vervaardigen van ondergoed voor bijvoorbeeld onder je wandelkleding, wordt door Icebreaker een strenge selectie toegepast zodat alleen de allerbeste wol overblijft. Thermowear laat je dan ook graag kennismaken met dit bijzondere merk dat jouw wandelkleding net dat beetje meer kwaliteit meegeeft die het nodig heeft!

Je hebt binnen de collectie van Icebreaker in onze online shop de keuze uit verschillend uitgevoerde modellen onderkleding van merino wol. Hierbij kun je denken aan voor de wintersport en dagelijks gebruik geschikt thermo ondergoed, comfortabele lange onderbroeken, slips, boxershorts, hemden, leggings, T-shirts, hotpants en longsleeves. Dames en heren met een sportieve inslag en een voorkeur voor onderkleding die gemaakt is van een geweldig materiaal als merino wol, kunnen nu hun hart ophalen in de online etalage van Thermowear. Er wacht je een gevarieerde collectie die jouw kritische blik met gemak kan weerstaan!

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »