Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Woensdag 13 November 2013

Huh? Thermokleding met compressie?

Al eens gehoord van thermokleding met compressie? En waar is het goed voor? Wat moet je met compressie thermo ondergoed?

Je ziet het niet vaak op het gebied van technisch ondergoed, maar het is er al wel langer. Onderkleding met compressie. Het ene merk levert zeer goede compressie waarbij de maat heel nauw luistert zoals bijvoorbeeld 2XU (Two Times You). En het andere merk zegt compressie te leveren, maar in feite is het niet meer dan een lekker strak shirtje.

Het betreft hier vaak technische sportkleding die al dan niet als ondergoed gedragen kan worden, maar echt thermisch is het niet.

Odlo heeft dit najaar echter de oplossing gevonden door de nieuwe Odlo Muscle Force Warm op de markt te brengen. High-tech thermisch ondergoed met serieuze compressie op spier-specifieke zones.

De Odlo Muscle Force Warm is zeer technisch ondergoed die de serieuze sporter op zijn wenken bedient. De wintersporter (snowboard en ski) als ook de hardloper zal daadwerkelijk baat hebben bij dit nieuwe ondergoed van Odlo.

Het thermoshirt levert op de armen goede compressie die vibraties van de spieren tegen gaan tijdens het sporten. Hierdoor word je minder vermoeid en kun je langer doorgaan. Rondom je torso is echter genoeg ruimte over gelaten om juist de warme lucht vast te houden zodat het shirt je perfect isoleert. Hier zorgt de licht geborstelde binnenzijde voor.

Het materiaal is sneldrogend en daardoor perfect te gebruiken bij serieuze trainingen of wedstrijden in koude tot heel koude omgevingen.

30-04-2016: Odlo Muscle Force is uit ons assortiment en daarom staan er in dot artikel geen linkjes naar de producten. 

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »