Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Dinsdag 9 Juni 2015

Hoe kies je het beste thermo ondergoed?

Hoe kies je het beste thermo ondergoed? Thermowear geeft je advies en helpt je met kiezen. Hoe kies je het beste thermo ondergoed?

Hoe fijn is het om lekker buiten te sporten of te bewegen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het thermo ondergoed dat je draagt? Dat je je afvraagt waar je met al dat zweet heen moet, of dat je je zorgen maakt of de thermo onderbroek niet kruipt waar hij niet hoort te zitten. Vreselijk!

Gelukkig kun je daar van te voren rekening mee houden. Je weet immers precies wat je gaat doen en je weet ook ongeveer hoe warm het is. Als je deze twee gegevens nou combineert, dan moet het mogelijk zijn om van te voren al te bepalen welke thermokleding je nodig hebt. Dat is niet altijd even makkelijk, maar wanneer je een beetje logisch nadenkt, kom je een heel eind. Door goed na te gaan wat je gaat doen en in welke temperatuurzone je dat gaat doen kun je jezelf een hoop ellende besparen.

Goede thermokleding is zo goed of slecht als de pasvorm van het thermo ondergoed.

Wanneer je behoefte hebt aan het afvoeren van zweet, dan is het logisch dat je een thermoshirt aantrekt dat lekker strak zit. Heb je meer behoefte om lekker warm te blijven, dan trek je een losser zittend thermoshirt aan, omdat die meer lucht kan vasthouden en dus warmer zal aanvoelen.

Odlo thermokleding.Ga dus niet hardlopen in de zomer met een veel te los thermoshirt aan. Draag liever een goed sluitend en dun thermo T-shirt dat goed overweg kan met zweet. En in de winter heeft het geen zin om op wintersport te gaan met een sportshirt dat gemaakt is van mesh-materiaal. Draag liever een fijn warm thermoshirt dat je lichaam goed isoleert zodat je lekker op temperatuur blijft als je van de skipiste af stuitert.

Lekker sporten en bewegen in goed zittende thermokleding zorgt er voor dat je je veel minder stoort aan het feit dat je aan het zweten bent, of aan het feit dat je het misschien wel koud zou kunnen hebben. Zorg dat de basis goed in elkaar zit en dan volgt de rest vanzelf.

Belangrijk is om in de gaten te houden wat je gaat doen (hoe intensief ga ik bewegen) en in welke temperatuurzone je dat gaat doen. En je hoeft echt niet de duurste thermokleding te kopen, je kan bij Thermowear kiezen uit goedkoop thermo ondergoed voor dames, heren of kinderen. Combineer de bekende merken met thermokleding gewoon door elkaar, dat kan prima!

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »