Het beste thermo ondergoed

Door:Thermowear
Het beste thermo ondergoed
Een Odlo warm thermoshirt draag je als basislaag zodat je lekker warm blijft in de kou.
Wat is nou het beste thermo ondergoed? Is dat de thermokleding van Odlo, van Craft of van Icebreaker? En waarom is zo'n thermo shirt dan het beste? Wie bepaalt dat?

Een Odlo warm thermoshirt draag je als basislaag zodat je lekker warm blijft in de kou.
Wat is nou het beste thermo ondergoed? Is dat de thermokleding van Odlo, van Craft of van Icebreaker? En waarom is zo'n thermo shirt dan het beste? Wie bepaalt dat?

Er zijn legio kledingmerken die roepen dat zij het beste thermo ondergoed hebben dat er op de markt te verkrijgen is. Voorzien van mooie grafische beelden, foto's en uitgebreide verhalen en overtuigende quotes van top-sporters en mensen die er ervaring mee hebben.

Waar het op neer komt is dat "het beste thermo ondergoed" niet bestaat.

Huh?

Ja. De ene situatie is anders dan de andere en het ene lichaam reageert weer heel anders dan een ander lichaam op dezelfde temperatuur. Iedereen beweegt anders, sport onder verschillende omstandigheden en daarbij is vaak de temperatuur ook anders dan je vaak op de afbeelding van het merk ziet.

Daarom is het goed dat u zich realiseert dat het beste thermo ondergoed of de aller beste thermokleding niet bestaat. Niemand is namelijk gelijk.

Bij Thermowear krijgt u advies over het te dragen thermo ondergoed zodat u dat kunt meenemen in uw afweging of het ene thermo shirt beter is dan het andere. Ook op het gebied van lange thermo broeken geven wij gedegen advies zodat u niet met een miskoop opgezadeld zit.

Bedenk waar u het thermo ondergoed voor wilt gebruiken, in welke temperatuur u het gebruikt en hoe lang u het wilt dragen. Als u dat redelijk op een rijtje heeft, dan is het kiezen van het beste thermo ondergoed vrij gemakkelijk. (Gebruik de filters op de website voor een snelle selectie.)

Wilt u meer informatie over het thermo ondergoed? Vraag ons om advies, we denken graag met u mee!

Reacties
Daniel van den Hoek
Daniel van den Hoek 31 Jul 2020 - 10:27

Hallo Mirjan,

Je kan voor deze mooie vakanties het beste Woolpower 400 thermokleding gebruiken. Deze is speciaal gemaakt voor extreem koude condities. Je kan de kleding hier op de website vinden:
https://www.thermokleding.nl/merken/woolpower/woolpower-400/

Laat het maar even weten als ik je hiermee verder kan helpen.

Alvast bedankt en een hele fijne dag gewenst!

Thermowear

Mirjan
Mirjan 31 Jul 2020 - 10:03

Wij gaan in januari naar lapland. En gaan daar o.a. sneeuwscooter rijden, huskysafari en op sneeuwschoenen wandelen, welk ondergoed raad u aan?
Alvast bedankt voor u reacite.

Daniel van den Hoek
Daniel van den Hoek 28 Jan 2018 - 17:31

Hallo Wendy,

U zou eens kunnen kijken naar de Odlo Warm thermokleding. Deze is er ook in het wit. Als de kleur niets uitmaakt, dan is de Devold Expedition of de Bergans Akeleile ook erg fijn.

Als u meer informatie wenst is het handig even een berichtje te sturen naar [email protected]

Hartelijk dank voor de genomen moeite en een fijne dag gewenst.

Met vriendelijke groet,
D. van den Hoek

Wendy
Wendy 11 Nov 2017 - 11:22

Mijn zoon heeft komende winter wat optredens buiten. Hij speelt piano in een Bigband en moet optreden in een overhemd. Het mooiste is dat er geen jas overheen gaat, dus moet er iets onder. Welk thermokleding raadt u aan?

Daniel
Daniel 15 Sep 2017 - 10:02

Hallo Marianne,

​Ik kan u hiervoor de kleding van Bergans aanbevelen. Deze 100% merino wollen kleding is lekker warm en geschikt om te dragen tijdens wisselende inspanningen.

​U kunt deze kleding hier vinden: https://www.thermokleding.nl/merken/bergans-of-norway/bergans-of-norway-extra-warm/

Laat het mij maar even weten als ik u van meer informatie kan voorzien.

Fijne dag!

Met vriendelijke groet,
Daniel van den Hoek / Thermowear

Mariannr
Mariannr 08 Sep 2017 - 16:55

Goedemiddag
Komend voorjaar gaan wij naar Spitsbergen.
We willen thermo ondergoed aanschaffen. We verblijven voornamelijk op 'n zeilschip. de meeste activiteit zit hem ih lopen aan wal, helpen bij zeilen.
Kunt u ons adviseren welk merk mogelijk het beste is?
Alvast dank voor uw advies.

Vr groet

Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »