22/10/2013 - 10:12
Het beste thermo ondergoed

Een Odlo warm thermoshirt draag je als basislaag zodat je lekker warm blijft in de kou.
Wat is nou het beste thermo ondergoed? Is dat de thermokleding van Odlo, van Craft of van Icebreaker? En waarom is zo'n thermo shirt dan het beste? Wie bepaalt dat?

Er zijn legio kledingmerken die roepen dat zij het beste thermo ondergoed hebben dat er op de markt te verkrijgen is. Voorzien van mooie grafische beelden, foto's en uitgebreide verhalen en overtuigende quotes van top-sporters en mensen die er ervaring mee hebben.

Waar het op neer komt is dat "het beste thermo ondergoed" niet bestaat.

Huh?

Ja. De ene situatie is anders dan de andere en het ene lichaam reageert weer heel anders dan een ander lichaam op dezelfde temperatuur. Iedereen beweegt anders, sport onder verschillende omstandigheden en daarbij is vaak de temperatuur ook anders dan je vaak op de afbeelding van het merk ziet.

Daarom is het goed dat u zich realiseert dat het beste thermo ondergoed of de aller beste thermokleding niet bestaat. Niemand is namelijk gelijk.

Bij Thermowear krijgt u advies over het te dragen thermo ondergoed zodat u dat kunt meenemen in uw afweging of het ene thermo shirt beter is dan het andere. Ook op het gebied van lange thermo broeken geven wij gedegen advies zodat u niet met een miskoop opgezadeld zit.

Bedenk waar u het thermo ondergoed voor wilt gebruiken, in welke temperatuur u het gebruikt en hoe lang u het wilt dragen. Als u dat redelijk op een rijtje heeft, dan is het kiezen van het beste thermo ondergoed vrij gemakkelijk. (Gebruik de filters op de website voor een snelle selectie.)

Wilt u meer informatie over het thermo ondergoed? Vraag ons om advies, we denken graag met u mee!

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter