Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Woensdag 23 Maart 2016

Heren boxer short van Odlo of Icebreaker?

Een heren boxer short van Icebreaker zit heerlijk zacht en comfortabel omdat deze van merino wol gemaakt is.

Je kan op internet op veel plaatsen een heren boxer short kopen, en dus heb je gigantisch veel keus in een goede heren boxer short. Thermowear levert heren boxer shorts van Odlo Sportswear en Icebreaker Merino en hieronder zie je de verschillen tussen de Odlo en Icebreaker heren boxer short.

Heren boxer short van Odlo, uitstekend geschikt voor het sporten.

Heren boxer short van Odlo. Wanneer je gaat sporten dan is het dragen van een heren boxer short van Odlo een goede keus. Deze heren boxer short is gemaakt van synthetisch materiaal zodat het lekker snel droog is. Ook de pasvorm is afgestemd op veel bewegen want de Odlo heren boxer sluit goed aan.

Een sneldrogende heren boxer short is erg fijn om te dragen tijdens het hardlopen (draag het als hardloop ondergoed) of sporten in de fitness of gym. Omdat de heren boxer zo gemaakt is dat zweet niet wordt vastgehouden zal het zweet vanzelf naar buiten toe afgevoerd worden. Hier wordt het opgenomen in de volgende kleding laag zodat het uiteindelijk kan verdampen in de buitenlucht.

Een ander voordeel van de Odlo heren boxer short is dat deze vaak een strakke pasvorm heeft en alles dus goed op zijn plek houdt tijdens het intensief sporten. Als je goede sportkleding draagt heb je er geen last van als je het draagt en kun je je concentreren op leuke dingen, zoals je training of work-out bijvoorbeeld.

Heren boxer short van Icebreaker, 100% merino wol is super zacht en comfortabel.

Heren boxer short van Icebreaker.Een heren boxer short van merino wol is een genot om te dragen. Zeker als je de boxer gewoon draagt tijdens dagelijkse werkzaamheden of wanneer je lange wandelingen maakt. Omdat de heren boxer short van Icebreaker gemaakt is van merino wol is het ademend vermogen uitstekend te noemen. De herenboxershort past zich goed aan het lichaamsklimaat aan waardoor het kan samenwerken met je lichaam. Het verkoelt als het te warm is en verwarmt als het te koud is. En nog een mooi voordeel van een Icebreaker heren boxer short is dat het niet gaat stinken, ook niet na een paar dagen achter elkaar dragen. Even goed luchten en uithangen is genoeg om een frisse boxer short te hebben. Thermowear adviseert om tijdens lange reizen in ieder geval sokken en onderbroeken dagelijks te verversen om bacteriegroei tegen te gaan, maar technisch gezien kun je deze Icebreaker heren boxershort dagen achter elkaar aan. Hoe handig!

Wat is het verschil tussen een Odlo of Icebreaker heren boxer short?

Er zijn grofweg twee verschillen die opvallen waarvan er één is dat Icebreaker herenboxershorts gemaakt zijn van merino wol en de Odlo herenboxer shorts gemaakt zijn van synthetisch materiaal. Een ander verschil heeft hier mee te maken en dat is dat de pasvorm afhangt van het materiaal waar de boxershorts voor heren van gemaakt zijn. De merino wollen boxershorts zitten meestal wat losser en minder strak terwijl de Odlo sport boxershorts vaak strakker zitten omdat deze intensiever gebruikt worden.

Anders dan deze twee verschillen zijn beide keuzes geschikt voor iedereen die van bewegen houdt. Bepaal je voorkeur en maak je keuze, want slechte heren boxer shorts worden tegenwoordig niet meer gemaakt.

Heren boxer short, welke soorten en merken zijn er online te bestellen?

Bij Thermowear kun je heren boxer shorts kopen van Odlo, Craft, Icebreaker, Helly Hansen, Devold of bijvoorbeeld Falke. De ene herenboxershort is geschikt voor het sporten (denk aan hardlopen of fitness) en de andere heren boxershort is beter geschikt als wandelkleding of dagelijks gebruik.

Heb je een vraag over heren boxer short van Odlo of Icebreaker, laat dan een berichtje achter en dan helpen we je direct verder!

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »