Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Maandag 2 Maart 2015

Helly Hansen sportkleding

Helly Hansen sportkleding en thermo ondergoed.
Helly Hansen thermo ondergoed en sportkleding is niet alleen geschikt voor de watersport. Ook wintersporters dragen het veelvuldig.
Helly Hansen thermokleding is gemaakt met Lifa technologie en is in staat om zweet razendsnel af te voeren naar buiten toe. Lifa heeft de eigenaardige eigenschap dat het allergisch is voor water en daarom houdt het ook geen water (zweet) vast. Het gevolg is dat het vocht naar buiten toe getransporteerd word waar het ofwel word opgenomen door de volgende kledinglaag, ofwel waar het kan verdampen in de buitenlucht.

Helly Hansen sportkleding is erg geschikt voor intensief gebruik. Wanneer je veel trainingen afwerkt die behoorlijk intensief zijn en dus veel zweet, dan is de sportkleding van Helly Hansen een uitkomst. Juist omdat de kleding zo goed kan ademen past het perfect bij iedere vorm van stop en go activiteit. Een intensiever training hoort daar natuurlijk bij.

Wat maakt de sportkleding van Helly Hansen dan zo uniek? Er zijn natuurlijk veel meer aanbieders die technische sportkleding in het assortiment hebben en Helly Hansen is daar gewoon een van. Maar toch hebben wij van Thermowear een speciale band met het merk. Van alle testatikelen die in onze kledingkasten liggen pakken we toch steeds vaker het ondergoed van onze Noorse vrienden. Niet alleen het wintersport ondergoed (de thermokleding) is erg fijn, maar vooral ook het zomer sportondergoed is zeer plezierig om te dragen. Het heeft zijn sporen al ruimschoots verdiend en tot op heden zijn we nog niet een keer teleurgesteld.

Zelf vind ik de combinaties die ze hebben verwerkt in het ondergoed echt een toegevoegde waarde. Als een van de eerste kwamen zij op de markt met thermokleding die niet alleen was samengesteld van synthetische materialen. De Helly Hansen Warm serie is bijvoorbeeld gemaakt met Lifa T3 en is naast het super sneldrogende Lifa ook voorzien van isolerend merino wol. Juist deze samenstelling maakt een thermoshirt voor de winter een uitstekende keus, omdat je profiteert van het beste van twee werelden. Het sneldrogende en ademende Lifa en het isolerende merino wol.

Nu we toch bezig zijn, mijn favoriete shirt is de Helly Hansen Freeze half zip. Ik draag hem met het hardlopen, fietsen en wanneer ik met de hond uren het bos in ga. Voor mij is het een echt allround thermoshirt waar ik alle kanten mee op kan.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »