Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Maandag 1 April 2013

Hardloopkleding van Odlo en Craft

Running kleding bestellen? Ben je op zoek naar hardloopkleding van Odlo en Craft? De hardloopbroek heb je natuurlijk snel gevonden, maar de vraag is natuurlijk; wat draag je onder je runningshirt als het nog geen 25 graden buiten is? THERMOWEAR geeft je het antwoord in de volgende blogpost.

Wanneer je gaat hardlopen en het is buiten nog niet volop zomer, dan kun je veel baat hebben bij een goede basislaag. Het is wat vreemd voor de mensen om te roepen dat je een thermoshirt nodig hebt, terwijl het zomer is, maar toch is het zo.

Een thermoshirt dragen in de zomer is altijd een goed idee!

De zomershirts die je draagt als het buiten warm is (zeg; warmer dan 15 graden) voeren het overtollige zweet snel af naar buiten toe en verkoelen je lichaam. Doordat je lichaam droger blijft kun je je beter blijven bewegen tijdens het hardlopen. Je hebt immers geen last van een plakkerig zweetshirt op je lichaam.

Voor het hardlopen hebben zowel Odlo als Craft een aantal shirts op de markt gebracht waarmee je uitstekend kan hardlopen. Je kan de hardloopkleding gewoon onder je running shirt dragen.

Craft heeft bijvoorbeeld de Craft Stay Cool onderkleding speciaal ontwikkeld om te dragen wanneer het warm is. Voor het hardlopen bijvoorbeeld zou ej gebruik kunnen maken van een singlet of het shirt met korte mouwen. Deze zijn voorzien van een mesh structuur zodat je gebruik kan maken van maximale ventilatie en een super snelle droging. Een voorbeeld van alle Craft Stay Cool kleding vind je hier. Als je op zoek bent naar een shirt klik je hier.

Odlo is al decennia bezig met het ontwikkelen en testen van technische sportkleding en ook op het gebied van hardloopkleding behoort Odlo tot de top. Voor de zomermaanden adviseren wij om gebruik te maken van de Odlo Evolution Cool onderkleding. Dit strakke ondergoed heeft een prima pasvorm en sluit zeer goed aan over je gehele torso. Waar het zweet zich ook probeert op te hopen, de kleding voert het razendsnel af naar buiten toe. De Odlo Evolution Cool thermokleding voor de zomer is volledig naadloos en past daarom zeer goed onder je gewone runningshirt.

Wil je gebruik maken van Odlo sportkleding voor het hardlopen, dan is dit een perfecte keus. Wil je alles zien dan klik je hier.

Werk tijdens het hardlopen, net als tijdens de wintersport, in laagjes. Je kan beter twee dunne laagjes aantrekken, dan 1 dikke. Zorg er voor dat het ondergoed goed strak op je lichaam zit zodat het zweet snel kan worden opgenomen door het ondergoed. Het zweet wordt dan snel doorgegeven aan je hardloopshirt waar het kan verdampen in de buitenlucht.

Het dragen van goede onderkleding tijdens het hardlopen is erg belangrijk. Het helpt je lichaam vrij van te veel zweet houden en je kan je daardoor prettiger bewegen tijdens het hardlopen.

Wil je meer advies over hardloopkleding, stel ons je vraag over running kleding en we helpen je graag verder!

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »