Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Zaterdag 24 Augustus 2013

Handschoenen voor op de fiets

Het was de afgelopen dagen al weer een stuk frisser op de fiets zo 's ochtends vroeg naar kantoor. De wind is wat frisser, 's nachts koelt het gewoon een stuk meer af dan in de zomer en dus zit je op weg naar de bus of op weg naar kantoor met koude handen op de fiets. Niet zo fijn! En nu?

Gelukkig kunnen wij daar wat aan doen, door het dragen van warme thermo handschoenen. En dan bedoel ik niet van die waanzinnig dikke wanten die ze op expedities dragen in het Andes Gebergte, maar gewoon prettige handschoenen die net even wat meer comfort geven dan wanneer je zonder handschoenen fietst.

Er zijn aardig wat verschillende modellen verkrijgbaar, en lang niet alle handschoenen zijn hier voor geschikt. De meesta handschoenen zijn namelijk niet winddicht en al helemaal niet waterdicht. Die handschoenen verkopen we bij THERMOWEAR.nl wel, maar daar ga ik het nu niet over hebben. Ik heb het over de thermo hanschoenen, de glove liners of de zogenaamde onderhandschoenen.

Onderhandschoenen en thermo handschoenen

Dit zijn dunne handschoenen waarmee je niet echt de vrieskou mee in kan, maar die je wel genoeg bescherming geven om in de overgangs-seizoenen extra comfort en warmte te bieden. De onderhandschoenen zijn verkrijgbaar in een 100% synthetische variant (bijvoorbeeld de thermo handschoenen van Odlo) of in een 100% merino wollen variant (zoals die van Icebreaker merino).

Het fijne van deze handschoenen is dat je ze ook gewoon aan kan als je even een dagje de stad in gaat als het koud is, maar je unt er ook mee sporten. Hardlopers zijn dol op de liners omdat ze juist lekker ventileren. Voor op de fiets zijn ze dus ook prettig, al is het belangrijk te weten dat ze niet waterdicht zijn en ook de wind kan er gemakkelijk doorheen. Toch geven ze net even wat betere bescherming dan wanneer je zonder handschoenen gaat fietsen.

De handschoenen die THERMOWEAR.nl verkoopt vind je hier.

Wil je meer weten over de handschoenen en kon je er niet uit? Stel ons je vraag en wij helpen je verder!

Odlo warm thermo handschoenen.P.S. mijn favoriet voor zowel fietsen, wandelen als gewoon voor even een dagje de stad is zijn deze: de Odlo Warm handschoenen. Een ideale allround thermo handschoen die je ook als onderhandschoen tijdens de wintersport kan gebruiken. Echt ideaal!

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »