Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Donderdag 14 November 2013

Handschoenen voor de ziekte van Raynaud

We krijgen bij Thermowear veel vraag naar goede handschoenen voor mensen die de ziekte van Raynaud hebben. We testen alle kleding in onze winkel, maar het testen van handschoenen die helpen bij de aanvallen die de ziekte van Raynaud veroorzaken is wat lastig. Toch zetten we de belangrijkste items op een rij.

Door de jaren heen hebben we veel adviezen gegeven over welke handschoenen nu het beste zouden kunnen zijn die je helpen wanneer je de ziekte van Raynaud hebt. Het nadeel hierbij is, dat bijna alle leveranciers het assortiment handschoenen om de zoveel tijd compleet overhoop gooien en dat dus de handschoen die goed leek te bevallen niet meer leverbaar is.

De thermo handschoenen die wij adviseren zijn de volgende:

Icebreaker merino thermo handschoenen
Odlo Warm onderhandschoenen
Lowe Alpine Silk Gloves
De Icebreaker gloves zijn van merino wol, de Odlo van zacht polyester en de Lowe Alpine glove liners zijn van zijde.

Bovenstaande handschoenen zijn adviezen en wat wij merken is dat er geen enkele winnaar uit deze top 3 gekomen is. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur en natuurlijk is geen hand of omstandigheid hetzelfde.

De adviezen zijn gebaseerd op het dragen van handschoenen zowel binnen- als buitenshuis gedurende de hele dag. Je kan deze handschoenen prima overdag binnen aan, zonder zweethanden te krijgen.

Gaat u echter naar buiten dan zijn overhandschoenen in de winter noodzakelijk. Het betreft hier dus handschoenen die zo gedragen kunnen worden bij dagelijks gebruik, of als extra paar onder thermo handschoenen gedragen kunnen worden in bijvoorbeeld skihandschoenen, wanten, of soortgelijke dikke handschoenen waar je mee op de fiets kan zitten.

Let op: wij zijn geen medische adviseurs, ons advies is gebaseerd op ervaringen die wij van onze klanten hebben opgedaan ter voorkoming van koude handen in combinatie met de ziekte van Raynaud.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »