Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Maandag 18 Mei 2015

Goedkoop thermo ondergoed

Goedkoop thermo ondergoed kun je overal wel kopen, maar welke goedkope thermokleding kun je nu het beste nemen?

Thermokleding kun je overal wel kopen tegenwoordig. Er is geen winkel meer die het niet in het assortiment heeft. Zelfs de Welkoop of de Hema hebben goedkoop thermo ondergoed. Er is echter wel een verschil in de thermokleding die zij aanbieden de thermokleding die je bij een specialist zoals Thermowear kunt kopen.

Icebreaker ondergoed onderscheidt zich door de zeer hoge kwaliteit en afwerking van het thermo ondergoed

Het grootste verschil is de prijs. Logisch zou je denken, maar die voordelige prijs van thermo ondergoed moet natuurlijk wel ergens vandaan komen. Door te besparen op de samenstelling, de brijwijze of functionaliteit kun je best wat besparen. Het nadeel is echter dat je door het ontbreken van die functionaliteiten of voordelen niet meer kan profiteren van goede thermo onderkleding.

Haal je de mesh-zones weg die in veel zomer sportondergoed verwerkt zitten, dan valt er een stuk minder te ventileren. Het is wel voordeliger, dat dan weer wel. Het zelfde geldt voor de samenstelling van de materialen of de manier hoe een thermoshirt in elkaar is gezet. Zitten de mouwen met naden aan het shirt vast, of heb je een volledig naadloos thermoshirt dat niet irriteert?

Er zijn genoeg thermoshirts en thermobroeken die goedkoop zijn en prima gedragen kunnen worden. Thermowear zegt ook niet dat goedkope thermokleding slecht is, nee zeg! In tegendeel zelfs, waarom zou je het duurste van het duurste ondergoed nemen als een voordelige variant volstaat?

Goedkoop thermo ondergoed, wanneer draag je dat?

Als je bijvoorbeeld thermo ondergoed als pyjama wilt dragen omdat het ’s nachts koud is op de camping of op je slaapkamer, dan is het dragen van een voordelig setje thermo ondergoed een goed idee. Je hebt dan niets aan klimaatzones, pasvormen die geschikt zijn voor intensieve sporten of weet ik veel wat. Een simpel thermoshirt en een fijne thermobroek van bijvoorbeeld Ten Cate voldoet dan meer dan voldoende. Ook de goedkope Odlo thermokleding, de Odlo Warm serie, is hier uitermate geschikt voor.

Ook wanneer je gaat klussen in huis of in de tuin, dan kun je best goedkoop ondergoed dragen. Het zou zonde zijn als het stuk gaat toch? En ook hier geldt dat je echt niet het duurste ondergoed hoeft te nemen. Als je maar lekker warm bent als je met je gereedschap in de weer bent dan is het toch prima?

Dure thermokleding voor de wintersport

Thermokleding dat iets duurder is in aanschaf is veelal erg geschikt om zeer specifiek zweet af te voeren of om je juist op strategische plaatsen lekker warm te houden. Zo vind je strak en elastisch thermo ondergoed zonder naden en hinderlijke stiksels die perfect zijn voor de wintersport of bijvoorbeeld het hardlopen.

Ook wanneer je maximaal wilt trainen dan moet je thermo ondergoed wel net even een stapje meer kunnen dan je warm houden. De vochtafvoer van het zweet moet goed geregeld zijn en de temperatuur moet precies goed gehouden worden zodat je lichaam beter presteert. Deze specifieke kunstjes vind je doorgaans niet in het goedkoopste thermo ondergoed van de Hema. Zo zijn er nog tal van verschillen die je in de dure thermokleding wel ziet en in het goedkope thermo ondergoed niet.

Weet je niet welke thermokleding je nodig hebt voor jouw specifieke situatie? Neem dan contact op met Thermowear en laat je adviseren door de specialist. Het duurste is lang niet altijd goed genoeg en met de juiste kennis in huis adviseren we dikwijls een goedkopere variant van het thermo ondergoed.

Meer weten over voordelige thermokleding? Neem contact op via e-mail, chat of telefoon. We helpen je graag verder!

  • brigitte

    Geplaatst op donderdag 23 november 2017 12:24

    ik ga in januari naar fins lapland.afgezien van een huskysafari en de noorderlicht tour zal ik niet heel intensieve dingen doen maar thermo ondergoed is sowieso een goede start en essentieel.ik zie door de bomen het bos niet meer.zit trouwens met een budget,
    groetjes brigitte

    P.S. inmiddels ben ik geholpen en voorzien.bedankt voor de adviezen!

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »