Fietsonderbroek, een belangrijk onderdeel van een leuke dag!

Door:Thermowear
Fietsonderbroek, een belangrijk onderdeel van een leuke dag!
Een goede fietsonderbroek met zeem is je redding als je een lange tocht gaat maken op de elektrische fiets of toerfiets. Je zit comfortabeler en je kan veel langer aan één stuk doorfietsen.

Een fietsonderbroek kan je tocht maken of breken... Niets is zo teleurstellend als geld uitgeven aan een artikel en dat dan aan het eind blijkt dat het niet geholpen heeft. Hoe zonde is dat?

Een fietsonderbroek is eigenlijk niets meer dan een stevig uitgevoerde boxer short met een ingenaaide zeem er in. Je draagt de fietsonderbroek dus gewoon onder je normale broek als je gaat fietsen op de electrische fiets, mountainbike of toerfiets.

Met een fietsonderbroek kun je veel langer achter elkaar fietsen.

Wanneer je gaat fietsen met een fietsonderbroek met zeem dan zal je merken dat je een hele dag prima kan fietsen zonder noemenswaardige zadelpijn (als alles goed is afgesteld natuurlijk). De onderbroek met zeem geeft een goede bescherming tijdens het fietsen en vangt niet alleen trillingen op, maar het zorgt er ook voor dat je beter op je zadel zit. Als je goed en stevig zit, dan fiets je veel makkelijker en gaat er minder energie verloren.

De fietsbroeken gaan nare geurtjes tegen en zijn allemaal sneldrogend en zweet afvoerend. Er zijn dames en heren fietsonderbroeken en deze zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevordere fietsers.

Wil je meer informatie over de fietsonderbroeken met zeem dan kun je ons altijd even een berichtje sturen.

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »