Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Maandag 13 April 2015

Falke sportondergoed, alles over Falke kleding

Geschiedenis van Falke

Het merk Falke is al sinds 1895 bezig met de productie van sportkleding en Falke sportondergoed. Professionele sportkleding is een must voor iedere sporter, het maakt daarbij niet uit of je nou gaat hardlopen of tennissen. Falke weet door de ervaring van decennia lang de perfecte sportkleding te maken. De 3.200 medewerkers doen dagelijks hun best om sportkleding te ontwikkelen en te produceren.

Hoog droomcomfort, warm en droog

Als je Falke sportkleding aanschaft kun je ervan uit gaat dat je het niet koud krijgt. De kleding kan gebruikt worden in alle jaargetijden en zorgt voor een hoog draagcomfort. In de zomer wordt het vrijgekomen zweet afgevoerd naar buiten toe en in de winter zorgt de sportkleding ervoor dat je het lekker warm houdt. Falke sportkleding kan dan ook ideaal gebruikt worden tijdens een sport- of wintervakantie. Ook als je gaat hardlopen komt de kleding altijd van pas, tijdens elk seizoen van het jaar profiteer je van de voordelen.

Zowel voor mannen als vrouwen

Falke ondergoed en kleding kan zowel door mannen als vrouwen gedragen worden. De thermokleding heeft een sluitende pasvorm en is ook mooi om te zien. Je kunt zelf bepalen welk design het beste bij je past en je het meeste aanspreekt. Het ondergoed is vooral prettig als het koud is buiten. Je blijft lekker warm en overtollig zweet wordt afgevoerd. Draag je ondergoed van Falke tijdens het sporten, dan zul je direct de voordelen ervaren. Vooral tijdens het hardlopen komt de zweetproductie snel op gang omdat je veel van je lichaam vraagt. Met de perfect passende Falke kleding wordt hardlopen nog leuker, je zult merken dat je geen last meer hebt van overmatig veel zweet.

Voor welke sporten is Falke sportkleding geschikt?

Bijna iedere sporter kan de voordelen van Falke sportondergoed en sportkleding ervaren. Vooral voor mensen die wandelen, hardlopen, snowboarden, paardrijden en gaan skiën is de Falke kleding aan te raden. Alle kleding van Falke is helpt nare geurtjes tegen te gaan waardoor de kleding lekker fris blijft, ook als een sporter gaat zweten.

Op zoek naar passende Falke kleding

Of je nou een hardloper bent of je doet aan fitness, iedereen kan passende Falke thermokleding vinden. Het vinden van een passende sportoutfit hebben wij vergemakkelijkt dankzij ons filtersysteem. Je kunt allereerst aangeven of je kleding zoekt voor een heer of een dame. Geef daarnaast ook aan wat je precies zoekt. Dit kan bijvoorbeeld ondergoed zijn, maar ook een hemd of shirt. Maar ook het materiaal, isolatiewaarde, activiteit en seizoen waarin de ondergoed gedragen kan worden zijn niet onbelangrijk. Ook op deze zaken kun je eenvoudig filteren op onze website. Ben je op zoek naar een specifieke pasvorm of kleur, dan kun je dit ook opgeven. Iedere dame of heer kan zo passende Falke sportondergoed of sportkleding vinden.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »