Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Maandag 6 April 2015

Falke ondershirt, lekker strak!

Op zoek naar een lekker strak Falke ondershirt dat je kan dragen tijdens het hardlopen of soortgelijke outdoor activiteit? Dan moet je het Falke Running Athletic Light sportshirt eens bekijken, misschien is het wat voor je.

Ik draag dit shirt (ook hetzelfde shirt met lange mouwen trouwens) veel als ik ga hardlopen. Ik vind het erg prettig als het shirt lekker strak om mijn torso zit, zeker als je er overheen nog een ander shirt draagt, iets wat in de winter natuurlijk veel voor komt. Omdat het goed strak zit is er veel minder wrijving met andere kledingstukken en dat maakt het bewegen wel een stuk prettiger.

Falke ondershirt.

Het Falke Athletic Light sportondergoed is heel geschikt om te dragen tijdens het hardlopen of wandelen.
Naast de fijne pasvorm ben ik ook erg te spreken over het feit dat het sportshirt bijna geen zweet vasthoudt. Uiteraard wordt het thermoshirt nat tijdens het sporten, maar in vergelijking met andere sportkleding is het Falke ondershirt een verhaal apart. Het draagt lekker snel en dat is weer een voordeeltje als je even stil staat. Je hebt minder snel last van koude rillingen door het natte shirt, omdat het gewoon net even wat sneller droog is.

De lengte van het Falke ondershirt is ook goed, hij is lekker lang, maar niet te lang zodat je hem tot aan je knieën kan trekken. :-) Het thermoshirt blijft goed in je broek zitten, ook als je veel bukt of bezig bent met een warming up of cooling down. De mouwen zijn ook prima te noemen. Het thermoshirt met lange mouwen van Falke is meer dan lang genoeg om mijn lange armen te bedekken in ieder geval.

Wanneer draag je het shirt? Zelf draag ik het wanneer ik ga hardlopen of wandelen, maar je kan met dit shirt ook prima op wintersport (draag het als baselayer direct op je huid) en ik durf er zelfs watersporters mee op pad te sturen. Het is gewoon goed sportondergoed van Falke.

Wil je meer weten over dit Falke ondershirt, klik dan hier. (Link niet meer werkzaam.)

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »