Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Donderdag 4 Augustus 2016

Ervaringen met Odlo thermo ondergoed

De ervaringen die wij als bedrijf hebben zijn natuurlijk anders dan de ervaringen die Mien Dobbelsteen heeft opgedaan, maar toch maken wij daar graag een onderscheid in. Natuurlijk zijn wij verkoper van het merk Odlo, maar het mooie is, wij gebruiken de thermokleding en het ondergoed ook daadwerkelijk! Alle kleding die je bij ons op de website ziet staan is door onszelf getest en uitgeprobeerd. Zo zijn we in staat om je een goed en eerlijk advies te geven over het Odlo thermo ondergoed en kunnen we de verkooppraatjes achterwege laten.

Wat zijn onze ervaringen met Odlo thermo ondergoed?

Onze ervaringen met het Odlo thermo ondergoed zijn uitstekend te noemen. We hebben ook wel eens mindere ervaringen gehad en wij besluiten dan die kleding niet meer aan te bieden. (Bijvoorbeeld de Odlo Muscle Force uit het seizoen 2015, die vonden wij echt te slecht en verkopen we dus ook niet meer.)


Odlo thermo ondergoed.
"Een goed voorbeeld van Odlo thermo ondergoed is het Odlo Cubic Light shirt. Dit thermoshirt is het hele jaar door te dragen en combineert met nagenoeg alle lagen kleding uitstekend. Meer info op de website." 


Enkele punten die ons zijn opgevallen aan Odlo thermo ondergoed zijn:

  • Altijd de juiste pasvorm (ook tussen de series onderling is de thermokleding maat-vast);
  • Elk seizoen nieuwe kleurtjes en modellen;
  • De stof is sterk genoeg om meerdere seizoenen mee te gaan;
  • De zomerkleding zoals de Odlo Evolution X-Light voert daadwerkelijk zweet af;
  • Het winter thermo ondergoed van Odlo is ook daadwerkelijk lekker warm;
  • Veel thermo ondergoed kan heet gewassen worden en dat is erg prettig.

Thermowear heeft al meer dan 10 jaar ervaring met Odlo thermo ondergoed.

Al met al zijn wij zeer tevreden en is onze ervaring met Odlo thermo ondergoed uitstekend te noemen. Wij verkopen het inmiddels al meer dan tien jaar en hebben dus al aardig wat ervaring opgedaan met het thermische ondergoed van Odlo.

Wil je specifiek van een artikel weten hoe wij het hebben ervaren dan kun je het ons altijd even vragen. We helpen je graag verder bij je zoektocht naar Odlo thermo ondergoed.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »