Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Zondag 28 April 2013

Ervaring met xsocks

Heb jij al ervaring met X-Socks? Wij wel en om eerlijk te zijn, zijn we er een groot fan van! De sokken die x-socks maakt zijn nét weer even ander dan die van FALKE of Bridgedale en het verschil zit hem vooral in het eindproduct, gek genoeg.

De X-socks sportsokken zijn stuk voor stuk zeer geavanceerd want de sokken zijn voorzien van de modernste uitvindingen op het gebied van sportsokken en wandelsokken.

Alle sokken van x-socks hebben een linker- en een rechtervoet-ontwerp zodat het ze perfect passen bij de voeten. De sokken zijn voorzien van geavanceerde luchtkanalen die er voor zorgen dat de voet goed kan ventileren tijdens het wandelen of hardlopen. Door deze verbeterde ventiilatie is de kans op verstikking van de voet een stuk kleiner. Veel mensen hebben dan ook veel minder last van zweetvoeten.

Naast ventilatie is de pasvorm ook zeer geavanceerd. De strakke pasvorm zorgt voor een goed aansluitende sok die op de juiste plekken voldoende ondersteuning levert. De enkels en achillespees worden dan ook perfect ondersteund door de high-tech materialen.

Belangrijk is om bij de sokken de omschrijving goed te lezen, want iedere sok is bedoeld voor een andere activiteit. Er zit zelfs verschil in de diverse wandelsokken van x-socks!

Voor het beste advies is het verstandig om ons uw vragen voor te leggen. Wij helpen u graag verder en kunnen over iedere sok advies geven.

U vindt de xsocks wandelsokken en hardloopsokken hier.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »