Een zweetshirt als ondergoed, werkt dat?

Door:Thermowear
Een zweetshirt als ondergoed, werkt dat?
Een zweetshirt dragen als ondergoed voor als je niet aan het sporten bent. Werkt dat ook? Ervaar hoe een zweetshirt werkt.

Ervaar het comfort van een goed zweetshirt of zweethemd.

Hoe werkt een zweetshirt dan?

Neem bijvoorbeeld dit zweetshirt van Odlo. Het flinterdunne ondergoed van Odlo is in staat om het zweet razendsnel van je lichaam af te trekken en door te geven naar buiten toe. Je lichaam blijft daardoor droger aanvoelen wat natuurlijk een prettig gevoel is als het buiten gewoon echt te warm is.

Odlo onderkleding is allergisch voor water dus als het zweet van je lichaam opzuigt, dan moet het ergens naar toe. De materialen zijn zo samengesteld dat deze automatisch het zweet naar buiten toe werken waar het kan verdampen.

Odlo zweethemd.

Je kan een Odlo zweetshirt onder een polo dragen, maar ook onder je fietsshirt zoals ik vorige week gedaan heb toen ik met 30 graden op de racefiets een rondje maakte. Het werkt super en zit heerlijk!

Koel je lichaam met een zweetshirt van Craft.

Als je op zoek bent naar een daadwerkelijke verkoeling van je lichaam, dan is het Craft Stay Cool ondershirt precies wat je zoekt. Een variant hiervan is trouwens de Columbia Coolest Cool onderkleding, die koelt nóg meer!

De Craft kleding is in staat om je lichaam met een paar graden te verkoelen tijdens het sporten in warm weer. En net als het Odlo zweethemd wordt ook hier het zweet snel naar buiten toe afgevoerd.
Wil je deze warme dagen genieten van een frisser lichaam en heb je behoefte aan afvoer van zweet, dan is het dragen van een zweetshirt onder je gewone kleding van harte aan te raden.

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »