Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Dinsdag 16 Juli 2013

Dun ondergoed voor de zomer

Dun ondergoed voor de zomer dat je koel houdt en ook nog eens zweet afvoert. Bestaat dat? Jazeker, wat dacht je van Icebreaker merino ondergoed voor dames en heren?

Dun ondergoed voor de zomer

In de zomer hebben we meer behoefte aan verkoeling en afvoer van transpiratievocht dan aan echte isolatie. Je hebt het al warm genoeg en dan is het wel lekker als je ondergoed kunt dragen waarvan je het niet nóg warmer krijgt.

Er zijn natuurlijk sportshirts die je aan kunt trekken onder je gewone kleding, maar hiervan is vaak de pasvorm toch wel gericht op enige mate van beweging. Dat zit niet altijd lekker als je een poloshirt draagt of bijvoorbeeld een nette blouse. Een oplossing zou bijvoorbeeld kunnen zijn om de kleding van Icebreaker eens te bekijken.

Super dun en ultra lichtgewicht ondergoed van merinowol


Icebreaker is de specialist op het gebied van merinowol ondergoed, en dus hebben ze ook voor de zomer ondergoed dat je draagt als het erg warm is. Je kunt er lekker in zweten zonder dat het gaat stinken en de pasvorm is erg prettig.

Merinowol is niet alleen voor de wintermaanden geschikt, juist ook in de zomer doet het uitstekend zijn werk. Als een van de weinige soorten ondergoed is merinowol in staat zich aan te passen aan je lichaamsklimaat, waardoor je beter kunt ventileren. Hierdoor blijf je droger en beter op temperatuur.

Wanneer je op zoek bent naar dun ondergoed voor de warme zomer, dan vind je bij de Icebreaker Ultra Light kleding genoeg keus.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »