Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Woensdag 22 Mei 2013

Driekwart lange onderbroek

Een driekwart lange onderbroek draag je veelal in de winter, maar ook in het voor en najaar kan zo'n lange thermobroek welkom zijn. Hij stopt net na de knieën, wat het draagcomfort ten goede komt.

Een driekwart lange onderbroek.

Vaak worden deze lange onderbroeken gedragen door wintersporters, maar ook motorrijders, wandelaars en fietsers zijn gebaat bij de lange onderbroek.

De driekwart lange onderbroek houdt net over de knieën op waardoor het grootste gedeelte van je scheenbeen en kuiten onbedekt blijft. Dit heeft als voordeel dat je dit 'gat' kan opvangen met lange sokken.

Veel skisokken en sokken voor het motorrijden zijn vaak erg lang en komen tot ver over de kuit. Als daar ook nog eens een lange thermobroek overheen zit en je moet dat hele zwikkie in je skischoenen of motorlaarzen proppen, dan wil het wel eens voorkomen dat het niet erg prettig meer zit.

Vandaar de de driekwart versie van een thermobroek. Hij stopt daar waar je sokken en schoenen / laarzen beginnen zodat alles beter op elkaar aansluit. Handig he?

De driekwart thermobroeken die bij ons in het assortiment zitten zijn die van Craft en Odlo. Deze zijn uitstekend geschikt om te dragen bij skieën, snowboarden, motorrijden en bijvoorbeeld wandelen.

De lange driekwart thermo broeken van Odlo vind je hier: klik hier.
Op zoek naar een driekwart onderbroek van Craft, klik hier.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »