Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Zaterdag 7 September 2013

Draag je thermo ondergoed direct op je huid?

We krijgen nogal eens de vraag of je een thermoshirt of een thermobroek direct op de huid moet dragen, of kun je er nog iets onder aan?

We kunnen hier een vrij helder en simpel antwoord opgeven: thermo ondergoed draag je direct op de huid, zonder iets er onder. Dat geldt voor thermobroeken en thermoshirts.

Door het ondergoed direct op je lichaam te dragen is de onderkleding in staat om zweet (transpiratievocht) snel van je huid af te plukken en door te geven naar buiten toe, waar het kan verdampen. Daarnaast zorgt de thermokleding er voor dat er een dun luchtlaagje behouden blijft tussen je huid en het ondergoed, wat gemakkelijk warm te houden is door je eigen lichaam. De thermokleding houdt deze warme lucht weer vast waardoor je dus uiteindelijk minder energie nodig hebt om warm te blijven in een koude omgeving.

Zou je de thermokleding dragen over een ander t-shirt heen, dan werken de vochtregulerende en isolerende eigenschappen niet (voldoende) en kun je niet profiteren van een comfortabeler droger en warmer lichaam.

Dus, draag thermo ondergoed direct op de huid want bijvoorbeeld al het Odlo Warm damesondergoed en Helly Hansen herenondergoed is hier speciaal voor gemaakt.

Heb je nog vragen over thermokleding of over bijvoorbeeld het damesondergoed? Neem dan contact op, we helpen je graag verder!

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »