Klantenservice
0
Sluiten
Thermokleding.nl - Zondag 4 Oktober 2020

Devold of Norway

Devold (1853)

Devold of Norway is een begrip in Merinowollen baselayers. Ze maken al Merino onderkleding sinds 1853! Door de jaren heen hebben ze zich echt toegelegd op het ontwikkelen van topproducten van een uitstekende kwaliteit. Kwaliteit, innovatie en welzijn voor mens en dier zijn de belangrijkste pijlers waarop ze dit schitterend merk vanaf 1853 hebben uitgebouwd. De kwaliteit en herkomst van de Merino wol is traceerbaar tot op de farm waar de wol vandaan komt. Ook op het vlak van innovatie is Devold een trendsetter. Zo was Devold of Norway het eerste merk dat merinowol bewerkte om transpiratie (vocht) nog sneller af te voeren en te laten verdampen. Lees verder om meer te weten te komen over de Aquaduct by Devold of Norway behandeling.

Devold Expedition thermobroek en thermoshirts (ook verkrijgbaar met rits)

De Devold Expedition thermokleding is een serie baselayers (thermobroek en thermoshirts) die opgebouwd is uit 2 verschillende lagen Merinowol. Deze thermobroek en thermoshirt zijn ontwikkeld om zelfs in de meest extreme weercondities je lichaam op temperatuur en droog te houden. Wij van Thermokleding.nl dragen deze serie als baselayer om warm te blijven tijdens het hiken in de herfst en winter of tijdens de wintersport. De Devold Expedition reeks heeft zelfs zijn nut al meermaals bewezen tijdens verschillende poolexpedities.

Opbouw

De twee lagen Merinowol zijn van belang om je warm te houden en om je transpiratie af te voeren. De binnenste laag van deze Devold Expedition baselayer is gemaakt van 100% Merinowol, waardoor je perfect gewapend bent tegen de koude. De buitenste laag van de Expedition serie bestaat uit 90% Merinowol en 10% Polyamide. De polyamide wordt toegevoegd voor de duurzaamheid van deze baselayer te garanderen. Wat de buitenste laag echt apart maakt is dat ze behandeld is met Aquaduct by Devold of Norway. De Aquaduct behandeling is ontwikkeld om je transpiratie supersnel naar de buitenkant van de baselayer te duwen. Waar het dan onmiddellijk kan verdampen en jij het lekker warm blijft hebben. De combinatie van deze twee lagen zorgt ervoor dat de Devold Expedition serie super isoleert en dat deze baselayers op een unieke manier vocht transporteren dankzij de Aquaduct behandeling.

Ons assortiment en kleuren

We hebben deze Devold Expedition baselayers zowel voor mannen als voor vrouwen in ons assortiment opgenomen in tijdloos zwart. Maar ook aan de “fashionistas” hebben we gedacht door een paar mooie kleurcombinaties toe te voegen aan deze reeks. Voor vrouwen hebben we gekozen voor het stijlvolle beetroot (rood/paars). Voor mannen hebben we naast de zwarte thermobroek en thermoshirt in het zwart ook de kleur forest (bosgroen) en de supergave combinatie Arrowwood/ink (in mensentaal is dit een combinatie van oker en diep donkerblauw). Naast de thermobroek en thermoshirt hebben we ook een thermoshirt met rits (zip) toegevoegd aan ons gamma.  Zowel het thermoshirt en het thermoshirt met rits zijn voorzien van een duimgat. Hierdoor blijven deze thermoshirts goed op hun plaats en heb je ook nog steeds lekker warme handen. Dankzij deze thermo set van Devold ben je verzekerd van een optimale lichaamswarmte en je ziet er nog eens fantastisch uit tijdens je hike, trail of zelfs tijdens de apres-ski (light)!

Kijk snel op thermokleding.nl voor ons volledig aanbod van thermobroeken en thermoshirts van Devold of Norway.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »