Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Zaterdag 27 Juli 2013

De nummer 1 in thermokleding

Al sinds 2006 de online specialist in thermo ondergoed en thermokleding.

THERMOWEAR is de nummer één in thermokleding! Waarom? Wij hebben de meeste keus en de beste merken thermo ondergoed.

Thermo ondergoed

Al sinds de oprichting van THERMOWEAR in 2006 (online vanaf 2007) worden klanten bediend met een uitgekiend, maar zeer ruim aanbod van technische onderkleding en thermo ondergoed.

Direct al vanaf het begin zijn grote merken als Odlo, Craft, Icebreaker, Falke, Helly Hansen, Sugoi en Lowe Alpine bij ons van start gegaan met een fraaie collectie thermokleding.

Het uitgangspunt was een winkel te openen die niet alleen in de winter warm ondergoed voor heren en warm ondergoed voor dames bracht, maar die ook in de zomer verkoelend en ademend sport ondergoed kon aanbieden. En dat is gelukt! Onze collectie thermo ondergoed is inmiddels uitgebreid met vele bekende merken en niet te vergeten thermokleding voor kinderen en natuurlijk thermo ondergoed in de aanbieding. Het enige dat bij ons nog ontbreekt is thermo ondergoed voor de baby.

Lang ondergoed

Naast Nike thermokleding zijn wij specialist op het gebied van Odlo en Craft thermokleding. Het lange ondergoed voor de winter is zeer comfortabel om te dragen bij het schaatsen, de wintersport of bijvoorbeeld bij het hardlopen. De onderkleding voert snel zweet af en houdt uw lichaam warm, ook als het buiten guur en koud is.

Bij THERMOWEAR winkelt u online zonder kortingscode. Niet nodig, want wij bieden scherpe prijzen en unieke producten.

Thermokleding test

Wist u dat alle thermokleding die wij online verkopen zelf hebben getest voordat het in de shop aangeboden word? Zo kunnen we u een advies geven dat precies past bij uw situatie. Niet iedereen heeft namelijk in de winter behoefte aan warm thermo ondergoed. Er zijn er genoeg die ook als het koud is behoefte hebben aan maximale zweetafvoer.

Laat u verassen in onze online webshop en blader gerust door de producten om te zien wat wij allemaal in huis hebben. Wij leveren snel bij u thuis op kantoor en afrekenen kan gemakkelijk online via een beveiligde verbinding. Als u een begin wilt maken met het zoeken naar goed thermo ondergoed, klik dan hier. Dit is de startpagina van onze thermokleding. (Vergeet niet de filters te gebruiken om snel te vinden wat u zoekt.)

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »