Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Dinsdag 29 Maart 2016

Craft Hardloopkleding

Craft hardllopkleding en dan met de name de Craft Stay Cool onderkleding is ideaal voor het hardlopen in de zomer. Draag Craft Cool sportkleding en blijf koel en droog tijdens het hardlopen.
Craft hardloopkleding is ontworpen voor zowel de veeleisende als beginnende sporter en heeft als doel om het de sporter tijdens het hardlopen zo comfortabel mogelijk te maken. Dit gebeurt aan de ene kant omdat Craft hardloopkleding maakt dat onder elke omstandigheid lekker zit en een fijne pasvorm heeft en aan de andere kant omdat Craft hardloopkleding rekening houdt met de prestaties van de hardloper. Het materiaal is sneldrogend en dus wordt zweet snel afgevoerd naar buiten toe zodat je lekkerder in je vel zit tijdens het hardlopen.

Craft hardloopkleding is bij uitstek geschikt voor iedereen die zijn lichaam goed wil isoleren (of het nou winter of zomer is) en zweet wil afvoeren tijdens het hardlopen. De stof is zo samengesteld dat Craft hardloopkleding lekker draagt, ook als je maximaal aan het hardlopen bent.

Craft hardloopkleding met goede pasvorm.

Naast de fijne pasvorm tijdens het hardlopen, is Craft hardloopkleding in staat om zweet snel af te voeren waardoor je lichaam droger blijft. Heb je wel eens in een katoenen T-shirt hard gelopen? En was je na 15 minuten al zeiknat van het zweet dat maar niet weg wilde gaan? Brrr… ik word al gek bij het idee! Door het dragen van Craft hardloopkleding uit de Craft Cool serie zal je je lichaam veel beter droog kunnen houden. Met een droger lichaam verlies je minder energie omdat je lichaam niet zo hard hoeft te werken om het zweet op temperatuur te houden. Die energie kun je gebruiken om je prestaties tijdens het hardlopen te verbeteren.

Craft hardloopkleding houd je droger tijdens het hardlopen.

Er is in de collectie van Craft genoeg te kiezen voor zowel dames als heren die hard willen lopen met Craft hardloopkleding. Er zijn T-shirts met korte mouwen, zweethemden van Craft en natuurlijk heren boxer shorts en dames boxer shorts met mesh verkrijgbaar. De technische hardloopkleding van Craft is zeker de moeite waard om mee te nemen in je vergelijkingen als je op zoek bent naar goede hardloopkleding. De Craft hardloopkleding doet niet onder voor een sportmerk als Odlo of Asics en is geschikt voor iedereen die kwaliteits-kleding wil dragen tijdens het hardlopen.

Wil je advies over Craft hardloopkleding dan kun je op onze website terecht of je stuurt ons een mailtje zodat wij je direct verder kunnen helpen.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »