Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Maandag 27 April 2015

Craft Cool Sportondergoed

Craft Stay Cool zomer sportondergoed helpt tegen het zweten tijdens het sporten in de zomer.
Sta je weer te popelen om in het komend seizoen veel te sporten, dan ben je vast ook op zoek naar functioneel, goed zittend en modieus zomer sportondergoed. Als je aan de gang gaat met inspannende bezigheden zoals bijvoorbeeld fietsen of hardlopen, dan is het buitengewoon plezierig wanneer je de beschikking hebt over sportondergoed die het zweten optimaal weet te beperken. In de online shop van Thermowear vindt je een aantrekkelijke collectie van Craft Cool die je laat kennismaken met superieur zomer ondergoed dat op alle fronten uitblinkt. Niet alleen zijn de verschillende modellen uit de collectie van Craft Cool zeer comfortabel en aangenaam dragend, maar je mag ook nog eens rekenen op eigentijdse trendy designs die gemaakt zijn door de beste ontwerpers uit het vak. Fietsen en hardlopen worden nog leuker met perfect zittende Craft Stay Cool sportondergoed aan je lijf die er voor zorgt dat veelvuldig zweten aangenaam beperkt blijft. Voor jou als fanatieke sportieveling heeft de serie zomer ondergoed van Craft Cool alles te bieden wat je je maar kunt wensen!

Craft Stay Cool, minimaal zweten met het zomer ondergoed van Craft!

Craft Cool sportondergoed.Het Zweedse merk Craft werd begin jaren '70 opgericht door piloot Anders Bengtsson die een goede oplossing zocht voor het tegengaan van het vele ongemakkelijke zweten waarmee veel piloten tijdens een vlucht geconfronteerd werden. Craft specialiseerde zich in de loop der jaren als allround leverancier van goed ademende sportieve kleding, thermokleding en ondergoed met een opvallende goede ventilerende werking. Veel mensen die houden van fietsen, hardlopen, skiën en andere intensieve sporten, maar niet van te veel zweten, weten Craft al jarenlang te vinden voor de aanschaf van onder meer eersteklas zomer ondergoed. Ben jij ook een fan van veel kilometers fietsen of een stevig rondje hardlopen, dan weet je wat goede sportkleding voor je kan betekenen bij het samenstellen van je sportoutfit. Je moet maar eens kijken in de collectie Craft Stay Cool zomer ondergoed die Thermowear als specialist voor jou heeft uitgestald in de online etalage. Het moet al gek lopen wil jij hier niet slagen voor ondermode die past bij je behoefte aan comfort en duurzaam draaggemak. Dat je daarbij op modieus gebied ook nog eens op je wenken bedient wordt, is een grote extra verdienste van de designers van Craft. Deze professionals zijn uitermate betrokken bij de ontwikkeling van hun producten doordat zij zelf fervente liefhebbers van hardlopen, fietsen en veel andere outdoor sporten zijn waarbij het terugdringen van zweten van belang is!

Kiezen voor Craft Cool, is kiezen voor jezelf!

Als je aan het fietsen of hardlopen gaat, dan is de keuze voor Craft Cool zomer ondergoed niet meer of minder dan kiezen voor jezelf! Met jouw keuze uit deze collectie heb je ondergoed in handen dat een verkoelende werking heeft en er voor zorgt dat je lichaam droger aanvoelt tijdens het sporten. De gebruikte materialen voelen zacht aan en zijn gevangen in ultieme pasvormen die deze ondermode aangenaam en fraai om je lijf laten sluiten. Profiteer nu van het verkoelende effect en de goede ventilatie van alle zomer sportkleding en zomer ondergoed uit de collectie Craft Cool bij Thermowear!

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »