Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Dinsdag 29 Maart 2016

Craft Cool onderbroek met mesh

Craft Cool onderbroek met mesh bestel je eenvoudig bij Thermowear online.

Op zoek naar een Craft boxershort, onderbroek of slip met mesh materiaal voor de zomer? Dan is de Craft Stay Cool heren boxer short met mesh een uitstekende keuze.

De Craft Cool onderbroek is voorzien van strategisch geplaatste zones die voorzien zijn van mesh-panelen en zorgen voor een uitstekende ventilatie. Door deze goede ventilatie kan je lichaam de hitte kwijt die ontstaat tijdens het sporten en kan het zweet snel worden afgevoerd.

Craft Cool onderbroek of boxer short?

Craft heeft verschillende modellen uitgebracht waaronder een Craft Cool onderbroek en een Craft Cool boxer short. Niet iedereen is fan van een Craft Cool boxer short en zal de voorkeur geven aan een Craft Cool onderbroek. Een onderbroek van Craft zit net even wat sluitender (strakker) dan een boxer short en dat kan, met name bij langdurig hardlopen, wat voordeel geven met betrekking tot de pasvorm. Je kan er een mooi verhaal van maken, maar soms is het gewoon fijner als je geslachtsdelen wat steviger ingepakt zitten. Vooral fanatieke hardlopers en duursporters dragen liever een Craft Cool onderbroek met mesh dan een Craft Cool boxershort met mesh.

Craft Cool onderbroek met mesh kopen bij Thermowear.

Thermowear heeft een breed aanbod van Craft sportkleding op de website staan waar ook de Craft Cool onderbroek met mesh tussen staat. Ben je een fanatieke sporter en wil je goede kleding van Craft dan kun je deze sportkleding gerust meenemen in je vergelijkingen.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »