Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Woensdag 18 Maart 2015

Craft Cool boxer mesh

Craft Stay Cool boxershort met mesh-panelen is prefect om te dragen tijdens het hardlopen. Goede ventilatie, verkoelend effect.

Je hebt boxershorts en je hebt boxershorts. Odlo heeft een erg goede boxershort die goed gedragen kan worden tijdens warme omstandigheden, de Odlo Cubic Light boxer, maar Craft heeft er ook één: Craft Stay Cool boxer met mesh.

De Craft Stay Cool herenboxershort kan gedragen worden bij iedere activiteit, zowel indoor als outdoor en onder diverse weersomstandigheden. Het best komt de ventilerende boxer van Craft tot zijn recht als het warm is en je veel aan het zweten bent.

De boxershort is voorzien van mesh-panelen zodat er maximaal geventileerd kan worden. Door de goede ventilatie kan het zweet snel verdampen en blijf je droger dan wanneer je een katoenen boxershort zou dragen.

Craft Cool Boxer Mesh herenboxershort.
De Craft Stay Cool herenboxershort is voor zien van meshpanelen aan de zijkant voor een betere ventilatie.
De Craft Cool boxer mesh is voorzien van een 3D ergonomische constructie (HEXA) die er voor zorgt dat de stof ook lekker zit als je veel beweegt. Logisch natuurlijk, want de boxer draagt het fijnst tijdens het hardlopen. Voor dagelijks gebruik vind ik hem iets minder geschikt. Beweeg je veel, zweet je veel, dan is deze boxer echt top.

Craft Stay Cool (vroeger heette het Craft Pro Cool) geeft een verkoelend effect op de huid (de zweetshirts van Craft hebben exact hetzelfde principe) waardoor je de temperatuur van je lichaam beter kunt reguleren. Iedere graad lichaamswarmte die je kan verminderen tijdens het sporten is meegenomen, want een heet lichaam presteert slechter.

Mesh zones voor een betere ventilatie en verkoelend effect

De mesh-zones van de Craft Cool Boxer Mesh zitten aan de zijkant, de voorzijde en achterzijde zijn niet transparant. De elastieken band aan de bovenzijde is niet extreem breed zoals bij de boxershorts van Mons Royale het geval is, maar breed genoeg om de boxer goed op zijn plaats te houden.

Pluspunten van de Craft Cool Boxer Mesh:

Fijne, strakke pasvorm
Extreem sneldrogend materiaal
Verkoelend effect op de huid
Ventileert bijzonder goed
Heel fijn als basislaag tijdens het hardlopen
Bij Thermowear is de Craft Stay Cool boxershort verkrijgbaar in een heren- en een damesuitvoering.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »