Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Zaterdag 21 Februari 2015

Bergans merino? Bergans of Norway bedoel je!

Bergans merino wol ondergoed.
Bergans merino zeggen ze vaak, maar dat is onjuist. Het Scandinavische kleding merk uit Noorwegen heet eigenlijk Bergans of Norway.

Het uitgebreide assortiment van Bergans of Norway bestaat uit veel meer dan alleen thermo ondergoed van merino wol, zo zijn er tenten, slaapzakken, shell's, handschoenen, mutsen en midlayers. Om maar wat te noemen. Bij Thermowear werken we uitsluitend met de basislaag waar het allemaal mee begint: Bergans merino ondergoed.

Bergans merino thermo shirts en lange onderbroeken

De thermoshirts en thermobroeken van Bergans of Norway zijn gemaakt van zacht en comfortabel merino wol en zijn verkrijgbaar in verschillende kledinglijnen (of stijlen, zo je wilt). Zoals je van een goed buitensport-merk mag verwachten hebben ze rekening gehouden met de toepasbaarheid van de verschillende serie die ze produceren. Zo is er voor iedereen het juiste thermoshirt of thermobroek: van ultra light tot super-duper extra warm.

Naast de 100% merino wollen thermokleding bestaat er ook een serie die gemixt is met een synthetisch materiaal. De Ukeleile serie droogt sneller en is wat steviger dan zijn broertjes en zusjes. Dat maakt het ook wat meer geschikt voor dagelijks gebruik, of voor de wat stevigere outdoor wandeltochten.

Wat weten we van Bergans merino?

Merino wol kriebelt niet en voelt lekker zacht aan op de huid.
De pasvorm van Bergans thermo ondergoed is wat sluitende dan bijvoorbeeld Icebreaker merino ondergoed.

Merino wol gaat niet stinken, ook niet als je het dagen achter elkaar draagt. Goed luchten in de schaduw is vaak voldoende voor een fris thermoshirt.
Merino wol verwarmt je als het koud is en verkoelt als het warm is. Om optimaal te kunnen genieten van het verwarmende effect van Bergans merino, is het wel zaak dat je zorgt voor enige beweging. Zonder beweging zal geen enkel shirt vanzelf warmte geven.

Merino wol is een 100% natuurlijk product dan op een eerlijke en diervriendelijke manier wordt geproduceerd en verwerkt. Bergmans of Norway hanteert zeer strenge eisen als het aan komt op de levering, productie en verwerking van het merino wol.

Bekijk alle Bergans merino thermokleding in onze shop!

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »