Thermo ondergoed van merino wol, deze merken zijn goed
26 November 2018
Ben je op zoek naar thermokleding met merino wol, dan zijn er best veel merken waar je uit kan kiezen. Ze zijn lang niet allemaal hetzelfde en elk kledingmerk heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen. Thermowear helpt je met kiezen en noemt een aantal merken die goed merino wol thermo ondergoed maken.
Lees meer
De warmste en dikste thermokleding komt uit Zweden
26 November 2018
Als je op zoek bent naar echt dikke thermokleding, het dikste en warmste thermo ondergoed, dan kan het niet anders dan dat je op zoek bent naar het warme thermo ondergoed van Woolpower uit Zweden.
Lees meer
Zweten? Zo houd je je huid droog
13 August 2018
Hou hou jij je huid droog als je gaat zweten? Loop je de hele dag met een handdoekje rond? Nergens voor nodig hoor, lees deze vier tips en je bent al een aardig eind op weg naar een droge en comfortabele huid.
Lees meer
Thermokleding Motorrijden in Zomer en Winter
04 June 2018
We krijgen bij Thermowear veel vragen van motorrijders die willen weten welke thermokleding of zweetkleding ze onder hun motorpak kunnen dragen. Aangezien wij zelf ook motorrijden kunnen we je wel wat tips geven die voor ons goed hebben uitgepakt en waar jij misschien ook wat aan hebt.
Lees meer
Wandelshirt van merino wol
12 April 2018
Op zoek naar een wandelshirt? Lees hier mijn eigen bevindingen die ik tegen kwam tijdens mijn zoektocht naar een merino t shirt voor het wandelen.
Lees meer