Zweetshirt wielrennen? Dit zijn de beste zweetshirts!
12 June 2017
Een zweetshirt voor het wielrennen nodig? Lees in Thermowear Magazine welke zweetshirts en zweethemden je kan dragen tijdens het fietsen.
Lees meer
T-shirt of hemd onder overhemd, bekijk de 3 tips
20 March 2017
Als je een overhemd draagt kan het zijn dat je het prettig vindt om er ook een T-shirt of hemd onder te dragen. Door een singlet onder je overhemd te dragen zorg je ervoor dat zweet niet zo snel in je overhemd gaat zitten en blijft het overhemd niet zo plakken aan je lichaam. Maar welk T-shirt draag je onder je overhemd? Thermowear geeft je 3 voorbeelden.
Lees meer
Wandelen, maar welke kleding draag je?
25 February 2017
Dus jij wilt lekker wandelen maar je hebt geen idee wat je aan kan trekken tijdens het wandelen? Thermowear geeft je een paar handige tips waar je rekening mee kan houden als je lekker wandelend op pad wil.
Lees meer
Zweten tijdens het sporten
28 January 2017
Zweten tijdens het sporten is iets van alledag. Je kan niet zonder te zweten sporten. Hoe kan dat en wat kun je er tegen doen? Lees hoe Thermowear zich wapent tegen zweten tijdens het sporten.
Lees meer
Sportkleding online bestellen? Bij Thermowear volop keus!
27 January 2017
Sportkleding online bestellen doe je natuurlijk bij Thermowear! Al meer dan tien jaar de specialist op het gebied van technisch en ademend ondergoed, dus we weten waar we over praten als we het hebben over sportkleding online bestellen.
Lees meer