Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Donderdag 24 Maart 2016

Review: Falke Sokken RU4 Cushion en TK4 Expedition

De Falke sokken bij Thermowear zijn vervangen door Icebreaker sokken van merino wol.

Falke sokken review: de Falke sokken TK4 Expedition en de Falke sokken RU4 Cushion hardloopsokken.

Op zoek naar Falke sokken? Thermowear levert de Falke RU4 Cushion en de Falke TK4 Expedition sokken uit voorraad.

Hieronder lees je een beknopte review van de Falke RU4 Cushion hardloopsokken en de Falke TK4 Expedition wandelsokken. Beide Falke sokken zijn geschikt voor dames of heren en natuurlijk voorzien van de bekende L+R opdruk op de sokken.

Falke sokken, de Falke RU4 Cushion hardloopsokken.

Falke sokken RU4 Cushion hardloopsokken.De Falke RU4 Cushion hardloopsokken zijn een van de fijnste Falke hardloopsokken van Falke omdat deze Falke hardloopsokken een uitstekende demping en pasvorm hebben. De naam zegt het al een beetje (Cushion) en dat merk je ook als je de Falke hardloopsokken aan hebt. De Falke RU4 Cushion hardloopsokken zijn geschikt voor zowel de gevorderde hardloper als de beginnende hardloper en bieden een goede bescherming en demping tijdens het hardlopen. Falke hardloopsokken die je voor hardlopen kan kopen zijn er in veel verschillende soorten, van extra dun tot behoorlijk dik en sommige zelfs met compressie (bijvoorbeeld de Falke RU4 Compression hardloopsokken). Thermowear heeft de Falke sokken RU4 Cushion als zeer prettig en all-round ervaren en hiermee zijn ze voor iedereen die goede hardloopsokken zoekt prima geschikt.

Falke sokken, de TK4 Expedition wandelsokken.

Falke sokken TK4 Expedition wandelsokken.De dikste wandelsokken van Falke zijn de Falke TK4 Expedition wandelsokken. Deze dikke sokken van Falke zijn geschikt voor stevige bergschoenen en wandelschoenen en doen het best hun werk bij langdurige wandeltochten in koud tot milde weersomstandigheden. De pasvorm van de Falke sokken TK4 Expedition wandelsokken is niet strak, maar ze sluiten wel goed aan zodat je schoenen lekker stevig om je voet aangesnoerd kunnen worden voor een goede feedback tijdens het wandelen.

Wanneer je het snel koud hebt (en die kou begint vaak bij de voeten) dan is het dragen van dikke wandelsokken een goed idee omdat je hiermee je voeten direct goed beschermt tegen de kou van buitenaf. De Falke TK4 Expedition wandelsokken zijn niet alleen geschikt voor koude weersomstandigheden tijdens lange wandelingen, maar kunnen ook in en om het huis prima dienst doen als extra isolatie laag o je voeten warm te houden.

Falke sokken, de Thermowear Tip!

Thermowear tip: draag de Falke sokken TK4 Expedition wandelsokken tijdens het kamperen of slapen, zo blijven je voeten heerlijk warm als het 's nachts koud is. Ga je met de camper op pad? Ook dan zijn deze Falke sokken heerlijk om mee te nemen.

Bestel Falke Sokken bij Thermowear.

Thermowear levert Falke Sokken snel thuis of op kantoor. Wil je meer advies over Falke sokken dan kun je ons een berichtje sturen, we helpen je direct verder met je vraag.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »