Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Dinsdag 26 Juli 2016

Odlo Thermo Ondergoed online kopen

Odlo thermo ondergoed online kopen is tegenwoordig geen enkel probleem meer. De maatvoering van het thermo ondergoed is prima in orde en het is op veel plaatsen verkrijgbaar. Ook bij Thermowear kun je terecht voor een uitgebreid assortiment Odlo thermo ondergoed dat je gemakkelijk online kan bestellen in de webshop.

Kun je Odlo thermo ondergoed ook ruilen als het niet goed is?

Natuurlijk kan dat! Het is belangrijk dat thermokleding goed past en lekker zit. Daarom hebben we op de website ook een uitgebreide maattabel van Odlo staan waarin je precies kunt zien hoeveel centimeter omvang of omtrek bij welke maat hoort. Bekijk de maattabel van Odlo goed, want het kan best zijn dat je een XL maat hebt voor een thermoshirt en misschien wel een maat M voor een thermobroek. Maar zoals gezegd, als het niet goed is kun je het gemakkelijk ruilen.

Odlo thermo ondergoed is heel duur. Toch?

Nou, dat valt best mee. Het is niet zo goedkoop of voordelig als de thermokleding van de Hema of de Lidl, maar zeker ook niet zo prijzig als Icebreaker of Bergans of Norway, bijvoorbeeld. Het valt een beetje in de middenmoot en dat zie je ook terug in de kleding. Deze is van goede kwaliteit en het thermische ondergoed gaat lang mee. Wat Thermowear betreft is dat dus prima in orde. Je kan het natuurlijk zo duur en goedkoop maken als je wilt, want er is keuze genoeg, maar met Odlo haal je een meer dan gemiddeld goed thermo ondergoed merk in huis waarbij de kwaliteit en prijs goed op elkaar zijn afgestemd.

Zit Odlo thermo ondergoed wel lekker?

Odlo heeft verschillende lijnen thermisch ondergoed en sportkleding op de markt gebracht welke variëren van prettig en relaxed zittend tot zeer strak als we het hebben over de pasvorm. De losse thermokleding zoals de Odlo Revolution serie of de Odlo Warm serie zijn bedoeld om je lichaam goed op temperatuur te houden als het koud is en de strakke versies van het sportondergoed zoals de Odlo Evolution Light en de Odlo Cubic Light serie richten zich wat meer op het afvoeren van zweet. Hiermee blijft je lichaam wat langer droog en wordt het zweet goed en snel afgevoerd naar buiten toe, waar het kan verdampen. Deze series lenen zich dan ook bij uitstek voor gebruik tijdens het sporten (wandelen, fietsen, fitness, etc.).

Ik wil graag advies, want ik weet niet welke Odlo kleding goed voor mij is.

Natuurlijk kun je bij Thermowear terecht om advies in te winnen voor je tot aankoop over gaat. Wij vinden het belangrijk dat de thermokleding goed zit zodat je er wel wat aan hebt als je de kleding draagt. Daarom geven we gratis advies en vertellen we precies wat onze eigen ervaringen zijn. We hebben al meer dan tien jaar ervaring met Odlo thermo ondergoed, dus we kunnen vrij precies zeggen welke onderkleding het beste bij je past.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »