Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Woensdag 15 April 2020

Fietsonderbroek met zeem

Het weer wordt weer een stuk aangenamer, de zon schijnt heerlijk op je bolletje en je wil er graag even tussenuit. Wandelen met de hond aan een lange lijn is een heel fijn idee, maar een stuk fietsen naar niets is minstens zo leuk om te doen.

Het nadeel van lange fietstochten is pijn in je kont

Het nadeel van lange fietstochten is dat je na een tijdje toch wel wat last krijgt van je kont. Een zere kont tijdens het fietsen is niet fijn. Je gaat steeds verzitten, je past je houding aan, je wordt sneller moe en als het echt niet meer lekker fietst raak je misschien zelfs geïrriteerd door de pijn in je achterwerk.

Gelukkig kunnen wij je hiermee een eindje op weg helpen.

De wielrenners onder ons weten al langer dat je onder je gewone kleding ook een fietsbroek kunt dragen. Zelf zou ik dat niet zo snel doen, want een wielrenbroek met zeem is toch al snel een behoorlijk dikke extra laag kleding die je dan draagt op de fiets. Het is beter om een onderbroek met zeem te dragen; een fietsonderbroek.

Wat is een fietsonderbroek?

Een fietsonderbroek is niets anders dan een onderbroek met een ingenaaide zeem er in. Deze zeem heeft dezelfde kwaliteit als de professionele zemen en kun je met gemak een hele dag dragen. Omdat de zeem niet in een echte fietsbroek zit, maar in je onderbroek vastgenaaid zit, draag je een stuk minder dikke laag stof met je mee waardoor de fietsonderbroek de hele dag prettig zit.

Craft maakt voor dames een slip-variant en voor heren een boxershort met zeem. Het materiaal is erg snel droog en houdt geen overtollig zweet vast. De pasvorm is lekker strak, maar knelt niet. Zo beweegt de fietsonderbroek goed mee met je heupen en benen en merk je niet dat je iets extra’s onder je gewone broek aan hebt.

Hoe draag je de fietsonderbroek met zeem?

Je draagt de onderbroek met zeem gewoon zonder je reguliere ondergoed. Je gaat dus gewoon met je blote bips op de zeem zitten. Er overheen kun je alles dragen wat je zelf maar fijn vindt zitten. Je outdoorbroek of misschien met een short of spijkerbroek. Het maakt niet uit, de fietsbroek kan overal onder gedragen worden.

Welke fietsbroeken met zeem zijn er te koop?

Je kan bij ons twee onderbroeken met zeem bestellen van het merk Craft. Craft maakt uitstekend sportondergoed en sportkleding, waaronder fietskleding. Ook voor toerfietsers en dagtochtjes hebben ze ondergoed ontwikkeld waarin de zeem zit ingenaaid.

Wil je meer informatie over de onderbroeken die je kan dragen tijdens het fietsen, neem dan contact op of laat een reactie achter op ons weblog.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »