Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Dinsdag 16 Juli 2013

Dames fietsonderbroek van Odlo

Lekker een weekendje weg met de elektrische fiets? Heerlijk twee dagen op de pedalen door het prachtige Nederland. Maar valt er wat te genieten zonder een goede fietsonderbroek?

Dames fietsbroek

Een oplossing voor wie niet met een kekke wielrenbroek op een Batavus of Gazelle elektrische fiets wil zitten, is het dragen van een fietsbroek die als onderbroek gedragen wordt. Dit is in feite exact hetzelfde als een normale fietsbroek, alleen zit het verschil hem in de diktevan de stof.

Een fietsonderbroek wordt ook wel eens een 'liner' genoemd, Sugoi noemt zijn fietsonderbroeken op deze manier, maar wij zeggen gewoon een 'fietsonderbroek'.

De fietsonderbroek van Odlo heeft een goede zeem en zorgt er voor dat u de hele dag kunt fietsen zonder noemenswaardige ongemakken aan het zitvlak. De één is wat beter in het fietsen van lange afstanden dan de ander, maar ik durf wel te stellen dat het dragen van een fiets onderbroek enorm veel bijdraagt in het comfort tijdens het fietsen op een gewone fiets.

Het ademend vermogen van de Odlo fietsbroek is net zo goed als van de onderkleding. Zweet wordt snel afgevoerd naar buiten toe en de stof zelf is snel droog.

Heren fietsbroek

Odlo herenfietsbroekNaast de dames fietsbroek is er ook een model voor heren. Je draagt deze gewoon onder je broek die je graag draagt tijdens het fietsen. En let er op dat je hem zonder slip draagt. De zweem draag je dus direct op de huid. Hierdoor is de kans op schuren uitgesloten, de pasvorm beter en werkt de broek perfect.

Overigens is de fiets onderbroek ook te gebruiken voor ATB en MTB fietsers. Die dragen vaak liever een baggy pants met daaronder een fietsbroek. Ook hier is de fietsbroek geschikt voor.

De te verkrijgen modellen op een rijtje (in willekeurige volgorde):
- Odlo dames fietsbroek / Odlo heren fietsbroek
- Craft dames fietsonderbroek / Craft heren fietsonderbroek

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »