Geen producten gevonden...

X-Bionic Invent - sportondergoed voor 3 seizoenen

X-Bionic thermokleding is geschikt voor intensief sporten in wisselende omstandigheden. Voor de warme zomermaanden, het voorjaar en het najaar kun je gebruik maken van de X-Bionic Invent onderkleding. Dit sportondergoed is er op gericht om zweet zo snel mogelijk van je lichaam af te voeren zodat je huid langer droog blijft tijdens het sporten.

X-Bionic Invent is verkrijgbaar voor dames en heren en heeft een strakke pasvorm die niet knelt. Het X-Bionic ondergoed is voorzien van speciale zones met luchtkanalen voor een uitstekende afvoer van warmte en zweet. De ellebogen en schouders zijn voorzien van Expansion Ribs die er voor zorgen dat je lichaam op die plekken niet te snel afkoelt. En zoals alle onderkleding van X-Bionic is ook de X-Bionic Invent onderkleding voorzien van Sweat Traps dat zweet snel opvangt en afvoert van onder de oksels vandaan.

De X-Bionic Invent thermokleding is geschikt voor intensief sporten in milde tot koude temperatuurzones waarbij de afvoer van zweet boven het isoleren van je lichaam staat.

X-Bionic Energy Accumulator Evo - thermo ondergoed voor de veeleisende sporter

Als je echt hoge eisen stelt aan je thermokleding dan kan het niet anders dan dat je bij X-Bionic terecht komt. De extreem geavanceerde thermo onderkleding zit vol met gepatenteerde technieken die andere kledingmerken gewoon niet hebben en dat maakt de X-Bionic thermokleding tot een klasse apart.

X-Bionic Energy Accumulator Evo thermo ondergoed voor dames en heren is voorzien van de laatste technieken als het aankomt op functionaliteit. Naast de Sweat Traps en de Expansion Ribs is het shirt voorzien van het 3D Bionic Sphere System. Dit systeem is erop gericht om je lichaamstemperatuur tijdens het sporten zo constant mogelijk te houden waardoor je minder energie nodig hebt om je lichaam op temperatuur te houden. Zweet wordt afgevoerd als een dolle en de warmte wordt exact op de juiste plaatsen vastgehouden.

Wanneer het er op gaat lijken dat het allemaal te warm wordt is de stof in staat om het teveel aan warmte los te laten. Hiermee ventileert de thermokleding ook het teveel aan zweet weg, waardoor je huid langer droog blijft aanvoelen.

X-Bionic Accumulator is geschikt voor de veeleisende sporter die in de winter niet gehinderd wil worden door loszittende kleding, een overdaad aan stiksels, dikke naden aan de mouwen of kriebelende stof. Ga je fanatiek sporten in de kou dan is de X-Bionic Energy Accumulator precies wat je zoekt zodat je je kunt focussen op je prestaties.

X-Bionic Apani Merino - het meest technische ondergoed van merino wol

Voor wie liefhebber is van natuurlijke materialen is X-Bionic er in geslaagd om merino wol te verwerken volgens dezelfde methode als de Energy Accumulator Evo serie, maar dan een flinke stap hoger. Maak kennis met de X-Bionic Apani Merino collectie, high-end thermo ondergoed voor wie geen genoegen neemt met minder.

De X-Bionic Apani Merino thermokleding is geschikt voor iedereen die bij koude tot zeer koude temperaturen comfortabel wil sporten. De strakke pasvorm (zonder compressie) voelt plezierig aan en je wordt er niet door gehinderd bij het sporten of bewegen. De zachte merino wol levert een comfort van jewelste en zorgt ervoor dat je het lekker warm hebt als het echt koud is.

De X-Bionic Apani Merino thermo onderkleding is voorzien van dezelfde technieken als de andere warme thermokleding van X-Bionic, dus de Sweat Traps, het 3D Bionic Sphere System, de Expansion Ribs en het Air Conditioning Channel zijn allemaal aanwezig in deze super fijne thermokleding.

X-Bionic Apani Merino thermokleding bevindt zich in het topsegment als het aankomt op technisch en functioneel ondergoed voor de veeleisende sportman of sportvrouw.

Wil je meer informatie over de thermokleding van X-Bionic, dan kun je terecht op de betreffende productpagina’s of je vraagt het even aan ons, we helpen je graag verder en kunnen je nog veel meer vertellen over het thermo ondergoed van X-Bionic.

Lees meer